Michał Figlarz Napisano wczoraj o 11:55 Napisano wczoraj o 11:55 Jaki wzmacniacz kupić do takich głośników, i takiego subwoofera POLK AUDIO SIGNATURE ELITE ES12 SUBWOOFER. Najlepiej też firmy POLK. Pomoże ktoś. Przed chwilą, Michał Figlarz napisał: Jaki wzmacniacz kupić do takich głośników, i takiego subwoofera POLK AUDIO SIGNATURE ELITE ES12 SUBWOOFER. Najlepiej też firmy POLK. Pomoże ktoś. POLK AUDIO Signature Elite ES55 głośnik podłogowy HiFi, certyfikat Hi-Res, kompatybilny z Dolby Atmos i DTS takie mam te głośniku i taki subwoofer POLK AUDIO SIGNATURE ELITE ES12 SUBWOOFER Odpisz, cytując
Q21 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Cześć Obecnie Polk Audio nie posiada w swojej ofercie wzmacniaczy audio. W jakim budżecie poszukujesz nowego wzmacniacza? Z czym te Polki grają obecnie? Odpisz, cytując
Michałem Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 12 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Obecnie Polk Audio nie posiada w swojej ofercie wzmacniaczy audio. W jakim budżecie poszukujesz nowego wzmacniacza? Z czym te Polki grają obecnie? DENON PMA-900HNE BLACK + STREAMER + AirPlay2 + BT + USB-A + DSD + PHONO. Poprostu ten wzmacniacz jest nie ładny. Chodzi jak stary ciągnik. Mogę wydać 3500 - 5000. Chciałbym coś fajnego. Mam jeszcze do tego podłączony telewizor i subwoofer rak jak pisałem. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Załozyłes dwa konta czy o co tu chodzi? To jakaś reklama? W tym budzecie To można by isc w 1700ne od Denona. Roskan Caspian M2, Rega Brio MK7, Cyrus 8.2 DAC No wybór jest spory, Odpisz, cytując
Michałem Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Załozyłes dwa konta czy o co tu chodzi? To jakaś reklama? W tym budzecie To można by isc w 1700ne od Denona. Roskan Caspian M2, Rega Brio MK7, Cyrus 8.2 DAC No wybór jest spory, No może 2 bo Ja tu nowy i się nie znam. Hmm no i co tu wybrać 5 minut temu, Michałem napisał: No może 2 bo Ja tu nowy i się nie znam. Hmm no i co tu wybrać A który ma wifi Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: To jakaś reklama? Nie wiem czy skuteczna. Ja bym z Panem Michałem nie chciał współpracować, bo miałbym problemy w komunikacji. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Jeśli zależy Ci mocno na wyglądzie, to podrzuć kilka opcji, które Ci się podobają Odpisz, cytując
Michał Figlarz Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 45 minut temu, Q21 napisał: Jeśli zależy Ci mocno na wyglądzie, to podrzuć kilka opcji, które Ci się podobają Rega Brio MK7 - ten jest w miarę ok Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu To zdecydowanie warto jej posłuchać. Omawiamy ją w filmie Może też zainteresować Cię Leak Stereo 130, w dobrej cenie mamy Cyrusa i7-XR Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu 46 minut temu, Q21 napisał: Może też zainteresować Cię Leak Stereo 130 Hendrix miał w domu Leaka. PS: Q21 - zadałem Wam pytanie w wiadomości. Macie czas tu się udzielać a nie macie czasu odpowiedzieć klientowi? Nie chcecie zarobić? Odpisz, cytując
Recommended Posts