bramowicz1 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, il Dottore napisał: Mi zależy na 100% bezprzewodowych tylnych głośnikach - i JBL Bar pięknie to rozwiązuje. Zdaję sobie sprawę, że to będzie kompromis nawet wobec mojego obecnego mini KD ale jest to cena, którą chętnie zapłacę. Niewątpliwie JBL w tej chwili oferuje satelitki w pełni bezprzewodowe. Bo niestety wszystkie bezprzewodowe wymagają jednak połączenia przewodami sieciowymi. tyle, że przewód nie musi lecieć po suficie czy też przez cały salon po podłodze. Co prawda w moim przypadku stoją na stojakach a przewody estetycznie ukryte w stojaku ale i tak to niestety nadal wymaga przewodów. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 51 minut temu, Gumowe Ucho napisał: Przecież stereo już jest. Które może zagrać lepiej muzykę od soundbara pod warunkiem, że pokój jest przyjazny akustycznie. Dialogi i efekty dźwiękowe w filmach będą na korzyść soundbara. Sprawdzałem u siebie w salonie, który ma nieco ponad 25m2 i kiepską akustykę kilka zestawów stereo i do filmów znacznie tańszy soundbar się lepiej sprawdza. 2 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, soberowy napisał: do filmów znacznie tańszy soundbar się lepiej sprawdza. Ale bez satelit nie pokaże efektów przestrzennych. Jednak tylko tak sobie gdybam. Soundbarów słuchałem tylko w sklepie. Znaczy - miałem kiedyś soundbar Sony z subem, ale tylko przez jeden dzień. Dostałem za darmo do TV Sony. A że już miałem ampli i zestaw 5.1, to wystawiłem na znany portal aukcyjny. Przyjechał jakiś Serb, zapłacił i zabiera. Ja mu mówię: "weź chociaż pudełko otwórz, sprawdź co tam jest w środku", bo ja nawet pudełka nie otwierałem. A gość na to: "nie trzeba, ufam ci!". Zabrał pudło i tyle miałem soundbar. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Gumowe Ucho napisał: Przecież stereo już jest. A gdzie jest napisane , że już jest u autora tematu? On chce soundbar . Stereo to mam ja i do tv wolę soundbar, a kino mi kompletnie nie pasuje. A i ja nie proszę o rady, bo sam wiem czego potrzebuję, rady tylko dla autora tematu. Edytowano 4 godziny temu przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Tomasz Kluczynski napisał: On chce soundbar . Bogatemu kto zabroni? Odpisz, cytując
Recommended Posts