Jokeros69 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Witam Noszę się z zamiarem kupienia streamera i dac i nastawiłem się na wiim ultra z uwagi na pozytywne opinie, a poza tym ma hdmi arc i trigger więc będzie wygodniej wszystko włączać. Ale w cenie wiim ultra (oczywiście mowa o używkach) czyli ok 1300 zł mogę kupić bluesound node 130 który ma praktycznie te same funkcje. I teraz Wasza rola drodzy forumowicze, proszę o wszystkie za i przeciw, o oceny i doświadczenia a przede wszystkim odczucia dźwiękowe tym bardziej jeśli ktoś miał okazję porównać bezpośrednio. Nie zależy mi na funkcjach apple, a zagra to z rotel ra 1570 i sonus faber venere 2.5 Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam komentujących. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu Cześć Najlepiej byłoby posłuchać i pokorzystać z obu, by to ocenić. Ogółem, bardzo wstępnie - Bluesound jest cieplejszy, ale WiiM ma lepszy detal i szerszą scenę. Odpisz, cytując
Recommended Posts