il Dottore Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Taka ciekawostka... Przy okazji widać doskonale technologiczne zapóźnienie Europy. Odpisz, cytując
MMarek Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, il Dottore napisał: Taka ciekawostka... Przy okazji widać doskonale technologiczne zapóźnienie Europy. W Europie chyba nie ma żadnej firmy produkującej TV. Zostały tylko nazwy. Philips TV należy do chińskiej firmy TP Vision. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Po co komu zwijany telewizor? 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 32 minuty temu, majkel74 napisał: Po co komu zwijany telewizor? Właśnie. Mnie wiszącego nie chce się oglądać, a co dopiero gdybym miał rozwijać i zwijać, aby oglądać badziewne programy napakowane reklamami 1 Odpisz, cytując
kassyx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Mi by pasował. Mam wbudowany w sufit 140" ekran, całkowicie się chowa, tylko szczelina jest widoczna z której się opuszcza. Po opuszczeniu zasłania okno. Do tego projektor, a tak to mógłbym się go pozbyć. Mniej gratów. Ze 2 razy w miesiącu jakiś film lub mecz jednak się obejrzy. Odpisz, cytując
Recommended Posts