Skocz do zawartości

Nowy DAC/AMP od Fiio K13 R2R - pierwsze testy, porównania, opinie

Recommended Posts

Napisano
1 godzinę temu, tmnich napisał:

WiiM Ultra jako transport po USB jest genialny.

U mnie laptop wygryzł ultra połączony do tego samego DACa. Z ciekawości też podłączyłem WiiM mini zasilany z powerbanka i gra lepiej od Ultra. Przynajmniej dla mnie i z moimi klamotami 🙂 Przedwzmacniacz do końcówki też jest słaby w ultra. Kupiłem go żeby zastąpić lapka po USB z DACiem bo do tej pory uwarzyłem że transport nie gra ale ultra się nie obronił. Leży w szafie. 

Napisano
3 minuty temu, Artur Charicki napisał:

U mnie laptop wygryzł ultra połączony do tego samego DACa. Z ciekawości też podłączyłem WiiM mini zasilany z powerbanka i gra lepiej od Ultra. Przynajmniej dla mnie i z moimi klamotami 🙂 Przedwzmacniacz do końcówki też jest słaby w ultra. Kupiłem go żeby zastąpić lapka po USB z DACiem bo do tej pory uwarzyłem że transport nie gra ale ultra się nie obronił. Leży w szafie. 

Tez kupiłem WiiM Ultra tylko i wyłącznie jako transport po USB.
Podłączając iPad jako transport po USB do DAC i korzystając z Tidal  oraz w WiiM Ultra nie słyszałem różnicy, dlatego został WiiM, ponieważ jest funkcjonalny i śmiesznie tani, niecałe 1,4 k.
Zastanawiałem się nad Eversolo T8, ale przez ograniczenia Androida chwile się wstrzymam, ponieważ mam doświadczenia z flagowymi modelami od Eversolo, A8 i A10, które posiadałem i je sprzedałem....

Napisano (edytowany)
5 godzin temu, Mar_Wal napisał:

Będzie jutro mój warmer. Właśnie FedEx potwierdził dostawę na 2/12. Zobaczymy jak się zgra ;)

Czekamy! Mojego nawet jeszcze nie wysłali 🥲

Edytowano przez mateolo2
Napisano (edytowany)
3 godziny temu, Mar_Wal napisał:

Kiedy zamówienie opłaciłeś?

W czwartek w zeszłym tyg. i dzisiaj mi napisali, że proszę o kilka dni cierpliwości. Pewnie czekają na dostawe

Edytowano przez mateolo2