mateolo2 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, bartleby napisał: Czy ten Warmer po wyłączeniu podtrzymuje jakoś napięcie na drabince? Czy ktoś sprawdzał czy ciągnie prąd z gniazdka po wyłączeniu? Generalnie daców r2r nie powinno się wyłączać, a średnio mi się widzi, żeby mi świecił po nocach (żona!). W sumie to samo pytanie o K13 w standby. Śmiało wyłączaj. Nie przejmuj się tym. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, mateolo2 napisał: Śmiało wyłączaj. Nie przejmuj się tym. R2R zazwyczaj zaczynają grać dobrze jakieś 2 godziny po twardym włączeniu. Dlatego najlepiej trzymać na standby, który daje prąd na drabinkę. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, marcinmarcin napisał: R2R zazwyczaj zaczynają grać dobrze jakieś 2 godziny po twardym włączeniu. Dlatego najlepiej trzymać na standby, który daje prąd na drabinkę. Warmer nie ma standby Odpisz, cytując
bartleby Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu 38 minut temu, mateolo2 napisał: Warmer nie ma standby Dlatego pytałem czy ktoś sprawdził czy jednak nie bierze trochę prądu dla podtrzymania gotowości drabinki. Ja nie mogę podejść żeby włączać rzeczy z palca, więc mam je włączane gniazdkiem na pilota i to może być problem. Takiego Denafripsa po prostu nigdy się nie wyłącza, ale Denafripsy mają maleńkie diody a nie taką lampę jak Warmer. Odpisz, cytując
P-na Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu Użytkownicy są wprowadzani w błąd , gdyż ogólnie elektronika (podzespoły) osiągają optymalne parametry przy ok. 35-40 st. o czym kiedyś wspominano podczas opisów-testów 15-20 lat wstecz. Co do K13 polecam podkleić stopki pod niego temperatura spada o ok.4 st. (tak wyszło testując mego). Nigdzie w testach nie wspomina się o kolosalnej wadzie - wyłącznik przy gnieździe IEC zasłania wtyczka kabla i tylko wykałaczką ktoś go wyłączy w dodatku wtyczka napiera na anteną Bluetooth chcąc ją złamać. Odpisz, cytując
Recommended Posts