mateolo2 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, bartleby napisał: Czy ten Warmer po wyłączeniu podtrzymuje jakoś napięcie na drabince? Czy ktoś sprawdzał czy ciągnie prąd z gniazdka po wyłączeniu? Generalnie daców r2r nie powinno się wyłączać, a średnio mi się widzi, żeby mi świecił po nocach (żona!). W sumie to samo pytanie o K13 w standby. Śmiało wyłączaj. Nie przejmuj się tym. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, mateolo2 napisał: Śmiało wyłączaj. Nie przejmuj się tym. R2R zazwyczaj zaczynają grać dobrze jakieś 2 godziny po twardym włączeniu. Dlatego najlepiej trzymać na standby, który daje prąd na drabinkę. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, marcinmarcin napisał: R2R zazwyczaj zaczynają grać dobrze jakieś 2 godziny po twardym włączeniu. Dlatego najlepiej trzymać na standby, który daje prąd na drabinkę. Warmer nie ma standby Odpisz, cytując
bartleby Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, mateolo2 napisał: Warmer nie ma standby Dlatego pytałem czy ktoś sprawdził czy jednak nie bierze trochę prądu dla podtrzymania gotowości drabinki. Ja nie mogę podejść żeby włączać rzeczy z palca, więc mam je włączane gniazdkiem na pilota i to może być problem. Takiego Denafripsa po prostu nigdy się nie wyłącza, ale Denafripsy mają maleńkie diody a nie taką lampę jak Warmer. Odpisz, cytując
P-na Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Użytkownicy są wprowadzani w błąd , gdyż ogólnie elektronika (podzespoły) osiągają optymalne parametry przy ok. 35-40 st. o czym kiedyś wspominano podczas opisów-testów 15-20 lat wstecz. Co do K13 polecam podkleić stopki pod niego temperatura spada o ok.4 st. (tak wyszło testując mego). Nigdzie w testach nie wspomina się o kolosalnej wadzie - wyłącznik przy gnieździe IEC zasłania wtyczka kabla i tylko wykałaczką ktoś go wyłączy w dodatku wtyczka napiera na anteną Bluetooth chcąc ją złamać. Odpisz, cytując
tmnich Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 34 minuty temu, bartleby napisał: ale Denafripsy mają maleńkie diody a nie taką lampę jak Warmer. Nie zapomnij o podświetleniu wskaźników wychyłowych 🙂 Przy wyłączeniu przyciskiem, warmer ma 0 W, przy włączeniu 24 W, temperatura na zewnątrz górnej obudowy około 55 stopni. 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, tmnich napisał: Nie zapomnij o podświetleniu wskaźników wychyłowych 🙂 Przy wyłączeniu przyciskiem, warmer ma 0 W, przy włączeniu 24 W, temperatura na zewnątrz górnej obudowy około 55 stopni. No właśnie do podświetlania tych wskaźników piję pisząc o 'wielkiej lampie' - lubię spać w ciemności. Mam zaklejone diody w routerze 😆 Odpisz, cytując
P-na Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu Eeee ja jak zasypiam to powieki zamykam Odpisz, cytując
bartleby Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu 2 minuty temu, P-na napisał: Eeee ja jak zasypiam to powieki zamykam Jedni słyszą audiofilskie bezpieczniki, a inni widzą Warmera z zamkniętymi oczami Odpisz, cytując
Recommended Posts