Gumowe Ucho Napisano wczoraj o 11:18 Napisano wczoraj o 11:18 Skladam rodzicom upośledzone 5.1.4. Kable pod surroundy sa wprawdzie znacznie szerzej od atmosow ale dalej na suficie. poluje od dłuższego czasu na białe KEF E305 żeby zawiesić je za nóżkę i dać chociaż te parę cm w dół. czy to ma jakiekolwiek znaczenie, czy to walka z wiatrakami i lepiej wziąć jakiś Magnat ATM 202 biały (trochę cm niżej niż montażowe IC). czy poddać się kompletnie i wziąć również montażowe (trochę lepszy model np ELAC Debut żeby pasował do frontu) i olać temat. Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Dobrze rozumiem, że surroundy są na suficie? Nie wiem czy w takim razie atmosy to dobry pomysł. Można przenieść surroundy i dać na standy trochę z tyłu pod kątem to wtedy można pomyśleć o atmosach, albo jakoś po bokach mniej więcej wysokość uszu lub trochę wyżej. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu A zawieszenie ich całkiem z sufitu nie wchodzi w grę? Widziałem takie instalacje, gdzie surround zwisał z sufitu na takiej przedłużce Odpisz, cytując
Gumowe Ucho Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 18 godzin temu, Q21 napisał: A zawieszenie ich całkiem z sufitu nie wchodzi w grę? Widziałem takie instalacje, gdzie surround zwisał z sufitu na takiej przedłużce O tym pomyślałem np jakiś „pendant speaker”. albo coś takiego https://www.thomann.pl/sirus_drop_6_white.htm?glp=1&gad_source=1&gad_campaignid=20881325181&gbraid=0AAAAADuDMCUz2BNydDJEMqRfHHUd9vVwc&gclid=CjwKCAjwobnGBhBNEiwAu2mpFCpocjUkETcad4DqMSm395jD9PbxZmqmL1XdjvG6rPYq3ctA-QU6mBoCbckQAvD_BwE Ktos kiedyś próbował takich egzotycznych rozwiązań ze świata głośników montażowych/komercyjnych/zewnętrznych? Odpisz, cytując
Recommended Posts