Wilq Napisano wczoraj o 09:04 Napisano wczoraj o 09:04 Cześć, Potrzebuje porady, powoli rozglądam się za nowym wzmacniaczem, aktualnie mam Nad C370, ale juz powoli dogorywa i nie wiem czy serwis bedzie opłacalny. Chciałbym cos o podobnej charakterystyce brzmienia bo ogólnie jestem z niego zadowolony. Słucham głównie muzyki elektronicznej i sam produkuje muzykę, czasem uzywam go też przy ogladaniu filmów. Wzmacniacz działa pod kolumnami Klipsch rp 6000f, oraz ze słuchawkami Beyerdynamic dt 770 pro Jest ktoś w stanie coś polecić? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 14:48 Napisano wczoraj o 14:48 Cześć W jakim budżecie poszukujesz nowego wzmacniacza? Odpisz, cytując
Wilq Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu 4 godziny temu, Q21 napisał: Cześć W jakim budżecie poszukujesz nowego wzmacniacza? Czesc, myślę ze maks do 3000, nie chcę niego gorszego niż C370, pewnie bede szukał używek, nowe jakościowe wzmaki to jednak sporo większy koszt Odpisz, cytując
Sipo Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu https://www.olx.pl/d/oferta/audiofilski-wzmacniacz-stereo-vincent-sv-233-CID99-ID17n10s.html Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu No to serwisuj tego Twojego. Bo to fajny wzmacniacz. Chyba że zbyt długo zwlekałeś i faktycznie zabierze to już za długo. Wtedy mozna iść w nowsyz 375. Albo Denon PMA 2000/2010? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Też bym chyba serwisował A jak nie, to Vincenty, Denony, może jakaś Rega Elex-R Odpisz, cytując
Wilq Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: No to serwisuj tego Twojego. Bo to fajny wzmacniacz. Chyba że zbyt długo zwlekałeś i faktycznie zabierze to już za długo. Wtedy mozna iść w nowsyz 375. Albo Denon PMA 2000/2010? No właśnie lubię go i mam sentyment, ale prędzej czy później i tak bede szukał drugiego, bo przyda mi się dodatkowy do produkcji muzyki, a c370 mam nadzieję ze bedzie sie opłacało serwisować, lubię charakterystykę jego pracy 32 minuty temu, Q21 napisał: Też bym chyba serwisował A jak nie, to Vincenty, Denony, może jakaś Rega Elex-R A byłbyś w stanie polecić jakieś konkretne modele Vincentów albo Denonów? jakiś klasyków używek, za którymi warto by sie rozglądać Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Vincent to np. SV-226, Denony wspomniane przez Piotra. Ewentualnie świeższy PMA-1600NE czasem się fajnie trafi Odpisz, cytując
Wilq Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Q21 napisał: Vincent to np. SV-226, Denony wspomniane przez Piotra. Ewentualnie świeższy PMA-1600NE czasem się fajnie trafi Wielkie dzieki zapisałem Odpisz, cytując
Recommended Posts