Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć, 

Potrzebuje porady, powoli rozglądam się za nowym wzmacniaczem, aktualnie mam Nad C370, ale juz powoli dogorywa i nie wiem czy serwis bedzie opłacalny. Chciałbym cos o podobnej charakterystyce brzmienia bo ogólnie jestem z niego zadowolony. Słucham głównie muzyki elektronicznej i sam produkuje muzykę, czasem uzywam go też przy ogladaniu filmów. Wzmacniacz działa pod kolumnami Klipsch rp 6000f, oraz ze słuchawkami Beyerdynamic dt 770 pro

Jest ktoś w stanie coś polecić?

Pozdrawiam

Napisano
4 godziny temu, Q21 napisał:

Cześć :) W jakim budżecie poszukujesz nowego wzmacniacza? 

Czesc, myślę ze maks do 3000, nie chcę niego gorszego niż C370, pewnie bede szukał używek, nowe jakościowe wzmaki to jednak sporo większy koszt 

Napisano
3 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

No to serwisuj tego Twojego. Bo to fajny wzmacniacz. 

Chyba że zbyt długo zwlekałeś i faktycznie zabierze to już za długo. Wtedy mozna iść w nowsyz 375. Albo Denon PMA 2000/2010?

No właśnie lubię go i mam sentyment, ale prędzej czy później i tak bede szukał drugiego, bo przyda mi się dodatkowy do produkcji muzyki, a c370 mam nadzieję ze bedzie sie opłacało serwisować, lubię charakterystykę jego pracy 

32 minuty temu, Q21 napisał:

Też bym chyba serwisował :) A jak nie, to Vincenty, Denony, może jakaś Rega Elex-R :) 

A byłbyś w stanie polecić jakieś konkretne modele Vincentów albo Denonów? jakiś klasyków używek, za którymi warto by sie rozglądać

Napisano
16 minut temu, Q21 napisał:

Vincent to np. SV-226, Denony wspomniane przez Piotra. Ewentualnie świeższy PMA-1600NE czasem się fajnie trafi :) 

Wielkie dzieki :) zapisałem