Majkel75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć, chciałbym kupić używane standy pod głośniki. Gdzieś znalazłem ciekawe, ale mają górną podstawę sporo mniejszą niż podstawa głośnika, mianowicie: 220 x 170 mm. Moje glosniki to Heco Celan Revolution 3, których podstawa jest takim trochę butelkowym trapezem. Głębokość podstawy to 320 mm, natomiast szerokość zmienia się od 215 mm przy froncie, poprzez 240 mm w odległości 1/4 głębokości i zmierza liniowo do końca do 150 mm. Moje pytanie brzmi: czy te standy będą odpowiednie w kontekście ich górnej podstawy do moich głośników? Jak to wygląda w praktyce. Pozdrawiam, Michał Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Majkel75 napisał: Cześć, chciałbym kupić używane standy pod głośniki. Gdzieś znalazłem ciekawe, ale mają górną podstawę sporo mniejszą niż podstawa głośnika, mianowicie: 220 x 170 mm. Moje glosniki to Heco Celan Revolution 3, których podstawa jest takim trochę butelkowym trapezem. Głębokość podstawy to 320 mm, natomiast szerokość zmienia się od 215 mm przy froncie, poprzez 240 mm w odległości 1/4 głębokości i zmierza liniowo do końca do 150 mm. Moje pytanie brzmi: czy te standy będą odpowiednie w kontekście ich górnej podstawy do moich głośników? Jak to wygląda w praktyce. Pozdrawiam, Michał A co to za standy? Odpisz, cytując
Majkel75 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, KrólKiczu napisał: A co to za standy? Rogoz z górna płytą na wymiar. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Majkel75 napisał: Rogoz z górna płytą na wymiar. Bierz, to pożądane standy. Górną płytą się nie przejmuj, wystarczy w zupełności. Odpisz, cytując
Recommended Posts