pairtick Napisano Poniedziałek o 20:29 Napisano Poniedziałek o 20:29 (edytowany) 14 minut temu, Rega napisał: Teraz uwierzysz?🤣 Roman, przecież wiesz, że nie o to mi chodzi. No, taki już ten fornir jest, jaki jest 🤔 I co zrobisz, nie wydając kupy kasy, no tyle ile się dało 👍 Inna sprawa, że ja akurat lubię orzech włoski i nie tylko kolumny mam szczęśliwie w tym fornirze, ale i podróbkę fotela też. Edytowano Poniedziałek o 20:32 przez pairtick Odpisz, cytując
Jacch Napisano Poniedziałek o 23:35 Napisano Poniedziałek o 23:35 17 godzin temu, Therion napisał: w torze mam 4 elementy - gramofon - SUT - pre - lampa. Fajna ta lampka, mozna namiary? 4 godziny temu, tomek4446 napisał: https://rogoz-audio.com/produkt/stolik-antywibracyjny-rogoz-audio-4qb2-mkii/ https://rogoz-audio.com/produkt/stolik-antywibracyjny-rogoz-audio-fras-sixfold/ Lepiej znaleźć na allegro firmę która robi stojaki, nogi Loft i za ułamek ceny takiego "rogoza" zrobią. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Wtorek o 05:07 Napisano Wtorek o 05:07 5 godzin temu, Jacch napisał: Lepiej znaleźć na allegro firmę która robi stojaki, nogi Loft i za ułamek ceny takiego "rogoza" zrobią. Masz rację. Nie lubię generalizować , ale szukając stolika widziałem sporo wyrobów firm o jakich piszesz. Diabeł tkwi w szczegółach , a w tym przypadku w jakości wykonania. Pierwsze to malowanie proszkowe stelażu. Mam porównanie , bo sprzedaje między innymi wyroby malowane proszkowo i powiem szczerze , że żaden się nie umywa do wykonania Rogoza. Druga sprawa to fornir , a przede wszystkim położenie lakieru. Bez zarzutu. I ostatnie , rozmawiałem przed zakupem stolika Rogoza z kilkoma firmami z Allegro , tanio przestawało się robić jak przedstawiałem projekt. Personalizacja kosztuje , jak firma nie specjalizuje się w danym konkretnym asortymencie to np. takie kolce pod blatami , stopki antywibracyjne pod stelażem zaczynają być kosztownym problemem. Warto więc sobie przekalkulować, czy ryzyko zamówienia z Allegro się opłaca. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Wtorek o 05:33 Napisano Wtorek o 05:33 Są także lokalni rzemieślnicy. Wystarczy popytać , poszukać i rozmawiać 1 Odpisz, cytując
Jacch Napisano Wtorek o 09:22 Napisano Wtorek o 09:22 4 godziny temu, tomek4446 napisał: Masz rację. Nie lubię generalizować , ale szukając stolika widziałem sporo wyrobów firm o jakich piszesz. Diabeł tkwi w szczegółach , a w tym przypadku w jakości wykonania. Pierwsze to malowanie proszkowe stelażu. Mam porównanie , bo sprzedaje między innymi wyroby malowane proszkowo i powiem szczerze , że żaden się nie umywa do wykonania Rogoza. Druga sprawa to fornir , a przede wszystkim położenie lakieru. Bez zarzutu. I ostatnie , rozmawiałem przed zakupem stolika Rogoza z kilkoma firmami z Allegro , tanio przestawało się robić jak przedstawiałem projekt. Personalizacja kosztuje , jak firma nie specjalizuje się w danym konkretnym asortymencie to np. takie kolce pod blatami , stopki antywibracyjne pod stelażem zaczynają być kosztownym problemem. Warto więc sobie przekalkulować, czy ryzyko zamówienia z Allegro się opłaca. Ja raczej miałem na myśli, taką "samoróbę" gdzie zamawiam osobno dwa blaty, a osobno ramę. Kolce pod blaty to fanaberia imho, finalnie nawet 50% ceny nie powinno wyjść. Odpisz, cytując
Recommended Posts