damiiw11 Napisano Poniedziałek o 07:58 Napisano Poniedziałek o 07:58 Witam serdecznie o jakiegoś czasu posiadam zestaw Marantz pm12 se i kolumny elac Vela 407 . Chciałbym dokupić do tego streamer który nie ograniczy za bardzo systemu a jednocześnie nie będzie kosztował mnóstwa monet. Na chwilę obecną posiadam wiim pro. Dwa modele które wpadły mi w oko to -bluesound node n130 -eversolo a6 Pytanie do Was czy wyżej wymienione streamery nadają się do tego systemu,czy warto dokładać do eversolo i czy polecicie coś innego w podobnych pieniądzach. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 15:30 Napisano Poniedziałek o 15:30 Hej Jeśli zamierzasz korzystać ze wbudowanego DACa w Marantza, to różnica między EverSolo i Bluesoundem nie będzie spora moim zdaniem. W dobrej cenie mamy też kilka sztuk Silent Angela B2, którego moim zdaniem warto sprawdzić Jeśli chcesz podpiąć po analogu, to EverSolo zagra najbardziej detalicznie, Bluesound będzie cieplejszy, a Silent tak między nimi, ze spokojniejszym podejściem Odpisz, cytując
il Dottore Napisano Poniedziałek o 16:10 Napisano Poniedziałek o 16:10 8 godzin temu, damiiw11 napisał: zy warto dokładać do eversolo i czy polecicie coś innego w podobnych pieniądzach A jaki masz budżet na tą operację? Bo ja kupiłem używanego Aurendera z zamontowanymi dyskami 6TB PONIŻEJ ceny nowego Eversolo DMP A6 Master Edition. Eversolo, cóż... sonicznie to nie jest szczyt marzeń. Aurender natomiast... Gra to tak, że sam sobie zazdroszczę. Ale ja mam zewnętrzny DAC a nawet DDC więc przetwornik w streamerze jest mi zupełnie zbędny. Pytanie zatem brzmi - czy wolisz nową Pandę czy taniej używanego Mercedesa? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Wtorek o 05:33 Napisano Wtorek o 05:33 Moim zdaniem zwróć uwage na Cambridge CXN100. Jest na iego teraz lepsza cena. Liniowy, a przy tym dynamiczny model, ktory negatywnie nie wpłynie na rozpłyniecie brzmienia. Odpisz, cytując
damiiw11 Napisano Wtorek o 07:01 Autor Napisano Wtorek o 07:01 15 godzin temu, Q21 napisał: Hej Jeśli zamierzasz korzystać ze wbudowanego DACa w Marantza Marantz ten nie posiada wbudowanego daca, to wzmacniacz analogowy Odpisz, cytując
Q21 Napisano Wtorek o 07:35 Napisano Wtorek o 07:35 33 minuty temu, damiiw11 napisał: Marantz ten nie posiada wbudowanego daca, to wzmacniacz analogowy Mój błąd, modele w pamięci mi się pomieszały W takim razie reszta posta jest adekwatna i wspomniany CXN100 też jest warty odsłuchu Odpisz, cytując
Recommended Posts