pairtick Napisano 8 października Napisano 8 października Sezon deszczowy, czas wyciągnąć kijki i założyć normalne buty 😉 Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano 8 października Napisano 8 października No i super, ja to bardziej treking po górach, a od niecałego roku to ogólnie bieganie, teraz w niedzielę nawet udało się przebiec pierwsze zawody 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 9 października Autor Napisano 9 października (edytowany) Jeżeli już, to ja raczej hiking, ale plecak do trekkingu mam 😀 Edytowano 9 października przez pairtick 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 13 października Autor Napisano 13 października Czy ktoś jeszcze robi takie skórzane sneakersy z zapiętkiem ze skóry? Odpisz, cytując
jackov15 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Dnia 13.10.2025 o 23:46, pairtick napisał: Czy ktoś jeszcze robi takie skórzane sneakersy z zapiętkiem ze skóry? Majk Nowak, ale raczej tanio nie będzie. Ale za to dobrze! I zrobi takie, jak chcesz. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, jackov15 napisał: Majk Nowak, ale raczej tanio nie będzie. Ale za to dobrze! I zrobi takie, jak chcesz. To sobie odpuszczę. Odpisz, cytując
Recommended Posts