Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Zalozmy, że wyhaczyłem super ofertę na amplituner np. 13-kanałowy.

W salce myślę że max 7.x.4.

2 kanały można dać na Zonę 2. I jak to dalej działa? Jak się obsługuje cokolwiek w innym pokoju gdy pilot jest tam gdzie ampli? Trzeba przeciągnąć kable głośnikowe + co jeszcze, jakiegoś odbiornika IR? Co ze źródłem dźwięku?

czy można w tym samym czasie „napędzac” kino i muzyczkę z innego źródła w przysłowiowej kuchni? Czy na imprezie można wrzucić to samo źródło wszędzie?

czy lepiej walnąć 7.x.6 🤣

Napisano

Sporo tematów ostatnio tworzysz :)

możesz to obsługiwac aplikacją. Ja tak robiłem na Yamaha.

ale możesz pociągnąc odbiornik IR z tym że wteduy i tak nei widzisz co robisz wiec tak trochę na czuja. 

Tylko z innego źrodła własnie tak to działa. Jeśli w main room leci kino to nie puscisz w Zone 2 tez tego. 

Party mode które miałą Yamaha to zdaje się coś innego. 

Napisano
Dnia 17.10.2025 o 08:12, Piotr Sonido napisał:

Sporo tematów ostatnio tworzysz :)

możesz to obsługiwac aplikacją. Ja tak robiłem na Yamaha.

ale możesz pociągnąc odbiornik IR z tym że wteduy i tak nei widzisz co robisz wiec tak trochę na czuja. 

Tylko z innego źrodła własnie tak to działa. Jeśli w main room leci kino to nie puscisz w Zone 2 tez tego. 

Party mode które miałą Yamaha to zdaje się coś innego. 

Tak, szykuję się do zmiany lokum i otworzą się pewnie nowe możliwości więc tak sobie rozmyślam. Do przemyślenia sporo tematów.