PioDEO Napisano Piątek o 18:24 Napisano Piątek o 18:24 Cześć, czy mogę Was poprosić o pomoc w kwestii wyboru subwoofera do zestawu Marantz pm7000n i Dali Oberon 9? Posiadam od kilku lat i przyznam, że mi to w zupełności wystarczało od jakiegoś czasu chyba zaczęło mi brakować tego "dołu" Czy dobrym rozwiązaniem będzie dokupienie subwoofera? Jeśli tak to co proponujecie? Naturalnym było by pewnie zakupienie czegoś z firmy Dali np. Sub E-12 F Po pierwsze czy to dobry wybór? Po drugie czy warto? Zestaw u mnie gra muzykę od rocka po metal oraz filmy (30%). Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 07:00 Napisano Poniedziałek o 07:00 Hej, nie wiem czy warto może pobaw się pokrętłem basu albo akustyką. Bo te kolumny mają az nadmierny bas momentami. Nie sadze aby polaczenie z tym wzmacniaczem je tak mocno ograniczało. Jak one tam stoją u Ciebie? 2 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Cześć Mam podobną opinię jak wyżej, tu już tego basu jest dużo Jak masz to obecnie ustawione? Ogółem jeśli decydowałbyś się na suba, to warto sprawdzić Velodyne Deep Blue 10 też. Bardzo fajna, zamknięta konstrukcja, ze świetną kontrolą Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Znając życie , wciśnięte pod ścianę i w róg Mylę się ? Odpisz, cytując
Recommended Posts