Arkadiusz Arkadiusz Napisano 27 października Napisano 27 października Witam Jestem posiadaczem zestawu Harman Kardon AVR 132 i DVD 32 i ten zestaw napędza zestaw głośników JBL Northridge E80, ES25, E20, E150P, brakuje mi niestety wejść i wyjść hdmi czy wbudowanych paru ,,fjuczerów'' typu spotify czy deezer pytanie czy lepiej wymienić amplituner na coś przyszłościowego (tylko na co) czy może te kolumny już nie mają większego sensu i pozbyć się wszystkiego na rzeczy jakiegoś fajnego kompletu soundbar myślałęm tu o sonosie arc ultra. Zestaw mam od nowości od ponad 15 lat jest w idealnym stanie choć mam wrażanie że obecnemu wzmacniaczowi brakuje nie co mocy. Nie jestem za nowinkami za pan brat stąd prośba o pomoc w którym kierunku pójść. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 28 października Napisano 28 października Cześć Na spokojnie spróbowałbym z nowym amplitunerem KD W budżecie Sonosa jest m.in. Onkyo TX-NR7100, ma Diraca, spoko moc, brzmi bardzo dynamicznie. Wyżej jest TX-RZ50, czyli podobny styl, ale lepszy w każdym aspekcie Kolumny nie są high-endem, ale nie są to też kiepskie konstrukcje. Odpisz, cytując
Recommended Posts