torvanna24 Napisano Czwartek o 11:09 Napisano Czwartek o 11:09 Cześć wszystkim, Ostatnio wyczyściłem głośnik w swoim telefonie, bo był trochę zakurzony, ale teraz dźwięk jest przytłumiony i mniej wyraźny niż wcześniej. Nie używałem żadnych płynów – tylko miękkiego pędzelka i sprężonego powietrza. Przez chwilę działało dobrze, a potem nagle głośność spadła. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Czy to może być kurz w środku, czy może uszkodziłem delikatną membranę? Chętnie posłucham Waszych doświadczeń i bezpiecznych sposobów na przywrócenie jakości dźwięku. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano Czwartek o 12:36 Napisano Czwartek o 12:36 Co to ma wspólnego z kinem domowym?! 2 Odpisz, cytując
Butler Napisano Czwartek o 13:18 Napisano Czwartek o 13:18 Pewnie UMIK oraz REW by się przydał. Bo tak na odległość to ciężko określić z jakimi zakresami częstotliwości mamy problemy. 🤪 Odpisz, cytując
torvanna24 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Dnia 30.10.2025 o 06:18, Butler napisał: Pewnie UMIK oraz REW by się przydał. Bo tak na odległość to ciężko określić z jakimi zakresami częstotliwości mamy problemy. 🤪 Dzięki za wskazówkę! 😊 Po trochę badań odkryłem, że istnieją specjalne dźwięki o określonych częstotliwościach, które pomagają oczyścić głośnik poprzez wibracje usuwające kurz lub wilgoć. Spróbowałem jednego z speakerscleaner.com i naprawdę zauważyłem sporą różnicę — dźwięk w moim telefonie jest teraz wyraźniejszy. Odpisz, cytując
Recommended Posts