szczepan1991 Napisano 13 listopada Napisano 13 listopada Witam Jakiś czas temu kupiłem wzmacniacz Denon pma-1055r. Jakie kolumny zagrają dobrze z tym wzmacniaczem? Chce zmieścić się w budżecie około 4-5 tysięcy. Szukam kolumn głównie do słuchania muzyki w sumie każdego rodzaju. Pokój 24m, niski sufit (poddasze).Interesują mnie nowe jak i używane kolumny. Moje typy to Pylon opal 30 Monitor audio bronze 500 Dali oberon 7 Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano 14 listopada Napisano 14 listopada Cześć Miałeś okazję posłuchać którychś z tych kolumn? To trzy dość różne brzmienia, ale wszystkie z nich są warte odsłuchu Chociaż przy Bronzach już bym patrzył na nową generację. Zdecydowanie warto, bo to świetny upgrade Odpisz, cytując
szczepan1991 Napisano 14 listopada Autor Napisano 14 listopada 15 minut temu, Q21 napisał: Cześć Miałeś okazję posłuchać którychś z tych kolumn? To trzy dość różne brzmienia, ale wszystkie z nich są warte odsłuchu Chociaż przy Bronzach już bym patrzył na nową generację. Zdecydowanie warto, bo to świetny upgrade Cześć Z podanych przeze mnie niestety nie. Z Pylonów jedynie Pearl 27, które nawet całkiem fajnie grały, ale grały z wzmacniaczem Yamahy. Więc myślę, że opale zagrają jeszcze lepiej 🙂. Z Dali pamiętam 850, które grały wtedy z bodajże z wzmacniaczem Onkyo. 850 pamiętam że mnie urzekły. Dlatego pomyślałem też o czymś nowszym od Dali. O monitorach wsumie tylko słyszałem, że grają dość dobrze. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts