Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Dzień dobry. 

Piszę z prostym pytaniem. Nadszedł czas na wymianę mojego prodigy cube, ale to po kolei.

Sprzęt jest podłączony do komputera i tylko tam będzie stał i będzie podłączony po usb ale też do prądu śmiało może jesli jest taka potrzeba ze strony urządzenia.  Chciałbym w końcu zmienić po latach na coś lepszego ten cudowny klocek. Służy głównie do słuchania muzyki i grania przy komputerze. Nie mam dużo miejsca więc nadal szukam czegoś w miarę małego. Sprzęt będzie napędzał tylko słuchawki. Myślę nad topping dx3 pro+ ale jestem otwarty na Wasze propozycje. Budżet to ok 1000 zł 

Prodigy obecnie gra z moimi beyerdynamic dt 770 pro ale docelowo w późniejszym czasie będą wymieniane na coś innego i tutaj zastanawiam się nad ATH-AD900X chce spróbować coś innego (tak mi się zdaje że to będą zupełnie inne sluchawki niż beyery) i oczywiście tutaj też jestem otwarty na sugestie słuchawek które docelowo będą tworzyć synergię z dackiem czy czymś co polecicie. Budżet słuchawek też do 1000zł. 

Będę wdzięczny za pomoc. :)

Napisano
18 godzin temu, Khornik_ napisał:

Dzień dobry. 

Piszę z prostym pytaniem. Nadszedł czas na wymianę mojego prodigy cube, ale to po kolei.

Sprzęt jest podłączony do komputera i tylko tam będzie stał i będzie podłączony po usb ale też do prądu śmiało może jesli jest taka potrzeba ze strony urządzenia.  Chciałbym w końcu zmienić po latach na coś lepszego ten cudowny klocek. Służy głównie do słuchania muzyki i grania przy komputerze. Nie mam dużo miejsca więc nadal szukam czegoś w miarę małego. Sprzęt będzie napędzał tylko słuchawki. Myślę nad topping dx3 pro+ ale jestem otwarty na Wasze propozycje. Budżet to ok 1000 zł 

Prodigy obecnie gra z moimi beyerdynamic dt 770 pro ale docelowo w późniejszym czasie będą wymieniane na coś innego i tutaj zastanawiam się nad ATH-AD900X chce spróbować coś innego (tak mi się zdaje że to będą zupełnie inne sluchawki niż beyery) i oczywiście tutaj też jestem otwarty na sugestie słuchawek które docelowo będą tworzyć synergię z dackiem czy czymś co polecicie. Budżet słuchawek też do 1000zł. 

Będę wdzięczny za pomoc. :)

Hej,

AD900X to bardzo dobry produkt, otwarty. Dzięki tej "otwartości" sporo jest tej przestrzeni której często się poszukuje :)

Chciałbyś je przetestować w domu?

Napisano
1 godzinę temu, Q21 napisał:

Cześć :)

DObrze byłoby posłuchać kilku opcji ;) Zacząłbym od Hifimanów XS w połączeniu z iFi Zen DAC 3. Fajne, otwarte granie, z szeroką sceną i naturalną barwą :) 

Jakoś nie jestem do Hifimanów przekonany. Pewnego czasu wiem że miały problem z jakością. Jeśli to się zmieniło to przepraszam ale no średnio jestem przekonany mimo wszystko.

Co do zen Dac 3 też jest w moim kręgu zainteresowań więc jak najbardziej słuchawki pod nie można dostosować. 

19 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Hej,

AD900X to bardzo dobry produkt, otwarty. Dzięki tej "otwartości" sporo jest tej przestrzeni której często się poszukuje :)

Chciałbyś je przetestować w domu?

Właśnie tej otwartości i przestrzeni szukam, zmieniło się moje podejście z wiekiem do słuchania muzyki jak i przekrój zdecydowanie się poszerzył względem tego co słuchałem kupując swój stary zestaw. 

Co do słuchawek chętnie je przetestuje ale dopiero w momencie jak zdecyduje się na zakup nowego "napędu".

Co wg. Was będzie fajnie grało wraz właśnie z tymi słuchawkami?