Khornik_ Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Dzień dobry. Piszę z prostym pytaniem. Nadszedł czas na wymianę mojego prodigy cube, ale to po kolei. Sprzęt jest podłączony do komputera i tylko tam będzie stał i będzie podłączony po usb ale też do prądu śmiało może jesli jest taka potrzeba ze strony urządzenia. Chciałbym w końcu zmienić po latach na coś lepszego ten cudowny klocek. Służy głównie do słuchania muzyki i grania przy komputerze. Nie mam dużo miejsca więc nadal szukam czegoś w miarę małego. Sprzęt będzie napędzał tylko słuchawki. Myślę nad topping dx3 pro+ ale jestem otwarty na Wasze propozycje. Budżet to ok 1000 zł Prodigy obecnie gra z moimi beyerdynamic dt 770 pro ale docelowo w późniejszym czasie będą wymieniane na coś innego i tutaj zastanawiam się nad ATH-AD900X chce spróbować coś innego (tak mi się zdaje że to będą zupełnie inne sluchawki niż beyery) i oczywiście tutaj też jestem otwarty na sugestie słuchawek które docelowo będą tworzyć synergię z dackiem czy czymś co polecicie. Budżet słuchawek też do 1000zł. Będę wdzięczny za pomoc. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć DObrze byłoby posłuchać kilku opcji Zacząłbym od Hifimanów XS w połączeniu z iFi Zen DAC 3. Fajne, otwarte granie, z szeroką sceną i naturalną barwą Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 18 godzin temu, Khornik_ napisał: Dzień dobry. Piszę z prostym pytaniem. Nadszedł czas na wymianę mojego prodigy cube, ale to po kolei. Sprzęt jest podłączony do komputera i tylko tam będzie stał i będzie podłączony po usb ale też do prądu śmiało może jesli jest taka potrzeba ze strony urządzenia. Chciałbym w końcu zmienić po latach na coś lepszego ten cudowny klocek. Służy głównie do słuchania muzyki i grania przy komputerze. Nie mam dużo miejsca więc nadal szukam czegoś w miarę małego. Sprzęt będzie napędzał tylko słuchawki. Myślę nad topping dx3 pro+ ale jestem otwarty na Wasze propozycje. Budżet to ok 1000 zł Prodigy obecnie gra z moimi beyerdynamic dt 770 pro ale docelowo w późniejszym czasie będą wymieniane na coś innego i tutaj zastanawiam się nad ATH-AD900X chce spróbować coś innego (tak mi się zdaje że to będą zupełnie inne sluchawki niż beyery) i oczywiście tutaj też jestem otwarty na sugestie słuchawek które docelowo będą tworzyć synergię z dackiem czy czymś co polecicie. Budżet słuchawek też do 1000zł. Będę wdzięczny za pomoc. Hej, AD900X to bardzo dobry produkt, otwarty. Dzięki tej "otwartości" sporo jest tej przestrzeni której często się poszukuje Chciałbyś je przetestować w domu? Odpisz, cytując
Khornik_ Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Q21 napisał: Cześć DObrze byłoby posłuchać kilku opcji Zacząłbym od Hifimanów XS w połączeniu z iFi Zen DAC 3. Fajne, otwarte granie, z szeroką sceną i naturalną barwą Jakoś nie jestem do Hifimanów przekonany. Pewnego czasu wiem że miały problem z jakością. Jeśli to się zmieniło to przepraszam ale no średnio jestem przekonany mimo wszystko. Co do zen Dac 3 też jest w moim kręgu zainteresowań więc jak najbardziej słuchawki pod nie można dostosować. 19 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Hej, AD900X to bardzo dobry produkt, otwarty. Dzięki tej "otwartości" sporo jest tej przestrzeni której często się poszukuje Chciałbyś je przetestować w domu? Właśnie tej otwartości i przestrzeni szukam, zmieniło się moje podejście z wiekiem do słuchania muzyki jak i przekrój zdecydowanie się poszerzył względem tego co słuchałem kupując swój stary zestaw. Co do słuchawek chętnie je przetestuje ale dopiero w momencie jak zdecyduje się na zakup nowego "napędu". Co wg. Was będzie fajnie grało wraz właśnie z tymi słuchawkami? Odpisz, cytując
Recommended Posts