Piotr Sonido Napisano 23 marca Napisano 23 marca Bo tak jest. S10E to starsza konstrukcja,. ES to obecna linia. Różnice kosmetyczne o ile w ogóle. Bierz tańsze na surroundy. Odpisz, cytując
Rom Son Napisano 24 marca Autor Napisano 24 marca Dnia 23.03.2026 o 07:46, Piotr Sonido napisał: Bo tak jest. S10E to starsza konstrukcja,. ES to obecna linia. Różnice kosmetyczne o ile w ogóle. Bierz tańsze na surroundy. No i tak zrobiłem. Dzięki. 1 Odpisz, cytując
Rom Son Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Siemanko. Wszystkie głośniki są serii es, także zdjęcia ze stron, gdzie kupowałem były mylące, trochę taki misz masz. Wszystko pomontowałem, surroundy dałem troszkę wyżej ok. 130 cm podłoga- dolna podstawa głośnika. Skombinuję kliny w 3d, żeby troszkę bardziej skierować je ku dołowi, mam wrażenie že tyły trochę słabo słychać. Po kalibracji wielopunktowej subwoofer odżył i naprawdę czuć go, także seria svs 1000 pro na 20m2 mi wystarczy a już myślałem że powinienem kupić 2000. Wszystkie głośniki mam na small oraz odcięcia na 80hz, subwoofer na 120. Czy takie ustawienie jest właściwe? Odpisz, cytując
Rom Son Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu No i źródło dźwięku pokazuje atmos/ pcm. Dodam, że nie mam sufitowych. Odpisz, cytując
Recommended Posts