Dawid Hagalaz Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć wszystkim, do tej pory korzystałem z grajbelki, ale zaczyna mi już brakować dynamiki i głębi, więc chciałbym przesiąść się na coś bliższego pełnoprawnemu kinu domowemu. Sprzętu będę używał w ok. 95% do filmów i seriali, dlatego zależy mi na dobrej dynamice dźwięku i solidnym basie. Problemem jest jednak ograniczona przestrzeń. Rozważam system 2.1, a jeśli byłoby to sensowne przy moich warunkach – także konfigurację z głośnikiem centralnym, ale wszystko zależy od tego, czy ma to realnie szansę dobrze zagrać w moim pomieszczeniu. link do zdjęcia miejsca gdzie oglądam filmy : https://ibb.co/h1YCfJXs Frontowe głośniki chciałbym ustawić przed łóżkiem. Dostępna przestrzeń między łóżkiem a ścianą to: szerokość: 38 cm długość: 160 cm wysokość: 130 cm Czy w takiej przestrzeni ma sens stawianie normalnych kolumn frontowych? Jeśli tak, to jakie modele lub wymiary brać pod uwagę? A może lepiej iść w monitory + subwoofer? Jakie zestawy polecacie, biorąc pod uwagę moje ograniczenia? używki wchodzą jak najbardziej w grę. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i doświadczenia! Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu Monitory albo onwall plus subwoofer. Odpisz, cytując
Recommended Posts