Maciej H Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Jakby ktoś chciał przetestować. Kupiłem kable na Aliexpress. Sprzedam za tyle ile kupiłem. Fajnie wyglądają niestety są za duże i nie mogę ich zmieścić. Odpisz, cytując
burz Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) To podróba, a nie żaden Cardas. Edytowano 10 godzin temu przez burz 1 Odpisz, cytując
uniquefreak Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Maciej H napisał: Fajnie wyglądają niestety są za duże i nie mogę ich zmieścić. Kupiłeś fajnie wyglądające podróbki z Chin - brawo Ty. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu Przecież napisał że kupił na Aliexpress, nie twierdzi że to oryginał. Człowiek uczciwy nic nie ukrywa. 1 Odpisz, cytując
uniquefreak Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu 10 minut temu, misiekx napisał: Przecież napisał że kupił na Aliexpress, nie twierdzi że to oryginał. Człowiek uczciwy nic nie ukrywa. Nikt niczego nie podważa, być może w temacie posta zabrakło doprecyzowania pt. "Cardas rca - z Aliexpress" 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts