Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Jakby ktoś chciał przetestować. Kupiłem kable na Aliexpress. Sprzedam za tyle ile kupiłem. Fajnie wyglądają niestety są za duże i nie mogę ich zmieścić. 

IMG_20251123_202247627.jpg

IMG_20251123_202258072.jpg

IMG_20251123_202411113.jpg

Napisano
10 minut temu, misiekx napisał:

Przecież napisał że kupił na Aliexpress, nie twierdzi że to oryginał. Człowiek uczciwy nic nie ukrywa. 

Nikt niczego nie podważa, być może w temacie posta zabrakło doprecyzowania pt. "Cardas rca - z Aliexpress" 😉

Napisano

Panowie wiedziałem co i od kogo kupuję. Wystawiłem to ogłoszenia jedynie po to bk myślałem że może ktoś tak jak ja będzie ciekawy jak taki kabelek wygląda. W celu uniknięcia niepotrzebnych treści proszę moderatorów o zamknięcie tego tematu.

Napisano
23 godziny temu, burz napisał:

To podróba, a nie żaden Cardas.

W czym różnią się od oryginalnych oprócz ceny?

Musisz poluzować (odkręcić o 1 obrót) wtyczkę i po wpięciu znowu dokręcić.

Napisano
12 godzin temu, SimonS napisał:

Musisz poluzować (odkręcić o 1 obrót) wtyczkę i po wpięciu znowu dokręcić.

Nie chodzi o samo wpięcie wtyków. Mam problem żeby dosunąć szafkę RTV do ściany na której stoi wzmacniacz. Kable wystają za daleko.

Napisano
Dnia 24.11.2025 o 11:24, burz napisał:

Czy w ogóle powinien używać kradzionej nazwy? 

Jaka kardziona? Jest taka nazwa na produkcie. Więc jej użył. A jakiej miał uzyć? A firma jak czuje sie okradana to niech robi porządek z wytwórcą czy generalnie z Chinami! 

Napisano (edytowany)

Wtyki też koło WBT nie leżały, ale jak widać, niektórym nie przeszkadza sprzedaż podróbek. 
A przy okazji, obrót rzeczami z podrobionymi znakami towarowymi  jest u nas przestępstwem. Art. 305 ustawy Prawo własności przemysłowej, do tego może jeszcze dojść odpowiedzialność cywilna. 
Nadal uważasz, że wszystko jest ok?

Edytowano przez burz
  • Lubię to 1
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...