Maciej H Napisano Niedziela o 19:27 Napisano Niedziela o 19:27 Jakby ktoś chciał przetestować. Kupiłem kable na Aliexpress. Sprzedam za tyle ile kupiłem. Fajnie wyglądają niestety są za duże i nie mogę ich zmieścić.
burz Napisano Niedziela o 22:02 Napisano Niedziela o 22:02 (edytowany) To podróba, a nie żaden Cardas. Edytowano Niedziela o 22:02 przez burz 1
uniquefreak Napisano wczoraj o 06:40 Napisano wczoraj o 06:40 11 godzin temu, Maciej H napisał: Fajnie wyglądają niestety są za duże i nie mogę ich zmieścić. Kupiłeś fajnie wyglądające podróbki z Chin - brawo Ty.
misiekx Napisano wczoraj o 07:31 Napisano wczoraj o 07:31 Przecież napisał że kupił na Aliexpress, nie twierdzi że to oryginał. Człowiek uczciwy nic nie ukrywa. 1
uniquefreak Napisano wczoraj o 07:43 Napisano wczoraj o 07:43 10 minut temu, misiekx napisał: Przecież napisał że kupił na Aliexpress, nie twierdzi że to oryginał. Człowiek uczciwy nic nie ukrywa. Nikt niczego nie podważa, być może w temacie posta zabrakło doprecyzowania pt. "Cardas rca - z Aliexpress" 😉
burz Napisano wczoraj o 10:24 Napisano wczoraj o 10:24 Czy w ogóle powinien używać kradzionej nazwy? 1
Maciej H Napisano wczoraj o 15:49 Autor Napisano wczoraj o 15:49 Panowie wiedziałem co i od kogo kupuję. Wystawiłem to ogłoszenia jedynie po to bk myślałem że może ktoś tak jak ja będzie ciekawy jak taki kabelek wygląda. W celu uniknięcia niepotrzebnych treści proszę moderatorów o zamknięcie tego tematu.
SimonS Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 23 godziny temu, burz napisał: To podróba, a nie żaden Cardas. W czym różnią się od oryginalnych oprócz ceny? Musisz poluzować (odkręcić o 1 obrót) wtyczkę i po wpięciu znowu dokręcić.
Maciej H Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, SimonS napisał: Musisz poluzować (odkręcić o 1 obrót) wtyczkę i po wpięciu znowu dokręcić. Nie chodzi o samo wpięcie wtyków. Mam problem żeby dosunąć szafkę RTV do ściany na której stoi wzmacniacz. Kable wystają za daleko.
Aranda Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 24.11.2025 o 11:24, burz napisał: Czy w ogóle powinien używać kradzionej nazwy? Jaka kardziona? Jest taka nazwa na produkcie. Więc jej użył. A jakiej miał uzyć? A firma jak czuje sie okradana to niech robi porządek z wytwórcą czy generalnie z Chinami!
burz Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Wtyki też koło WBT nie leżały, ale jak widać, niektórym nie przeszkadza sprzedaż podróbek. A przy okazji, obrót rzeczami z podrobionymi znakami towarowymi jest u nas przestępstwem. Art. 305 ustawy Prawo własności przemysłowej, do tego może jeszcze dojść odpowiedzialność cywilna. Nadal uważasz, że wszystko jest ok? Edytowano 1 godzinę temu przez burz 1
MariuszZ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Zamykam temat sprzedaży na prośbę autora. Jak ktoś zainteresowany kupnem to proszę pisać na skrzynkę do sprzedawcy. Pozdrawiam. M
Recommended Posts