monika sz Napisano Sobota o 10:33 Napisano Sobota o 10:33 Poszukuję tuner radia internetowego który podłącze do Denona DM41 Tuner musi mieć pilota i odbiór WiFi Odpisz, cytując
KWF Napisano Sobota o 17:42 Napisano Sobota o 17:42 Koleżanka kupiła do salonu Denona DM41? Jakie kolumny grają z tym maleństwem? Dowolny streamer typu Bluesound Nano spełni wymagania. Odpisz, cytując
monika sz Napisano Sobota o 19:38 Autor Napisano Sobota o 19:38 1 godzinę temu, KWF napisał: Koleżanka kupiła do salonu Denona DM41? Jakie kolumny grają z tym maleństwem? Dowolny streamer typu Bluesound Nano spełni wymagania. Nie. To stara wieżyczka i chce chociaż radio internetowe włączać z tego jak pracuje w dzień w gabinecie bo słuchać ciągle rmf lub zet to nie na moje nerwy a z internetu włączę coś lepszego Kolumny do tego denona mam te co były w zestawie fabrycznie dołączone. Odpisz, cytując
KWF Napisano Sobota o 20:00 Napisano Sobota o 20:00 Polecam wrocławski RAM A na takie potrzeby wystarczy streamer najtańszy np Taga HarmonyTWA-10B czy jakim mały Wiim. Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Ja ze swojego skromnego doświadczenia proponuję zacząć od zakupu kabelka: https://allegro.pl/oferta/nakamichi-kabel-2rca-jack-3-5mm-aux-cinch-ofc-1m-10885039569 … a następnie podłączenie przez niego starszego smartfona, takiego, kțóry leży sobie w szufladzie, a ma gniazdko słuchawkowe. Odpisz, cytując
KWF Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Skoro ten Denon ma BT, nie trzeba żadnych kabelków, aby podpiąć się ze smartfonem. Wystarczy apka TuneIn lub podobna. Edytowano 8 godzin temu przez KWF Odpisz, cytując
Recommended Posts