Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
47 minut temu, Chmarski napisał:

a tu sobie mogą "oddychać" 

Mało osób zdaje sobie sprawę, jak ważna jest przestrzeń po bokach kolumn - definiowana przez prawa fizyki. 

tannoy.gif

3 minuty temu, Adamkad napisał:

W sumie jak zrobię przemeblowanie to wysokość kolumn też mnie nie ogranicza więc mogą też być wyższe niż te 103cm. Myślałem nad Klipsch RP-8000F II oraz Marantz Model 60n

A możesz je przedstawić na ścianę po lewej?

Moim zdaniem, w tej chwili, jeszcze nie zajmuj się jakimś konkretnym sprzętem. Bo to ustawienie zdefiniuje czy unikniesz problemów. 

I pamiętaj, że im masz więcej problemów, tym więcej na Tobie zarobią.

Napisano
8 minut temu, pairtick napisał:

Mało osób zdaje sobie sprawę, jak ważna jest przestrzeń po bokach kolumn - definiowana przez prawa fizyki. 

tannoy.gif

A możesz je przedstawić na ścianę po lewej?

Moim zdaniem, w tej chwili, jeszcze nie zajmuj się jakimś konkretnym sprzętem. Bo to ustawienie zdefiniuje czy unikniesz problemów. 

I pamiętaj, że im masz więcej problemów, tym więcej na Tobie zarobią.

Lewa strona wyjście na taras na prawo wykusz i potem otwarta kuchnia. Więc jedynie ta ściana. Mam do dyspozycji 3m .

Napisano
27 minut temu, pairtick napisał:

@Adamkad Fajne zdjęcie. 

Tym że kolumny mogłyby stanąć na ścianie po lewej, zupełnie bym się nie przejmował.

Masz plan od góry z wymiarami?

Tam gdzie drzwi jest napisane to są zawsze zamknięte. Reszta to po prostu przejście do kolejnego pomieszczenia bez drzwi.

IMG_20251211_202545.jpg