pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 47 minut temu, Chmarski napisał: a tu sobie mogą "oddychać" Mało osób zdaje sobie sprawę, jak ważna jest przestrzeń po bokach kolumn - definiowana przez prawa fizyki. 3 minuty temu, Adamkad napisał: W sumie jak zrobię przemeblowanie to wysokość kolumn też mnie nie ogranicza więc mogą też być wyższe niż te 103cm. Myślałem nad Klipsch RP-8000F II oraz Marantz Model 60n A możesz je przedstawić na ścianę po lewej? Moim zdaniem, w tej chwili, jeszcze nie zajmuj się jakimś konkretnym sprzętem. Bo to ustawienie zdefiniuje czy unikniesz problemów. I pamiętaj, że im masz więcej problemów, tym więcej na Tobie zarobią. Odpisz, cytując
Adamkad Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, pairtick napisał: Mało osób zdaje sobie sprawę, jak ważna jest przestrzeń po bokach kolumn - definiowana przez prawa fizyki. A możesz je przedstawić na ścianę po lewej? Moim zdaniem, w tej chwili, jeszcze nie zajmuj się jakimś konkretnym sprzętem. Bo to ustawienie zdefiniuje czy unikniesz problemów. I pamiętaj, że im masz więcej problemów, tym więcej na Tobie zarobią. Lewa strona wyjście na taras na prawo wykusz i potem otwarta kuchnia. Więc jedynie ta ściana. Mam do dyspozycji 3m . Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Adamkad napisał: Lewa strona wyjście na taras na prawo wykusz i potem otwarta kuchnia. Więc jedynie ta ściana. Mam do dyspozycji 3m . Daj zdjęcie, może być na PW Odpisz, cytując
Adamkad Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Szafki idą do wymiany to nie ma co na nie patrzeć. Jedynie telewizor zostaje w danym miejscu i wysokości. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @Adamkad Fajne zdjęcie. Tym że kolumny mogłyby stanąć na ścianie po lewej, zupełnie bym się nie przejmował. Masz plan od góry z wymiarami? Odpisz, cytując
Adamkad Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, pairtick napisał: @Adamkad Fajne zdjęcie. Tym że kolumny mogłyby stanąć na ścianie po lewej, zupełnie bym się nie przejmował. Masz plan od góry z wymiarami? Tam gdzie drzwi jest napisane to są zawsze zamknięte. Reszta to po prostu przejście do kolejnego pomieszczenia bez drzwi. Odpisz, cytując
Recommended Posts