Karol Zmuda Napisano Czwartek o 11:16 Napisano Czwartek o 11:16 (edytowany) WItam zastanawiam sie nad zakupem kina domowego tj. amplitunera oraz zestawu głosników 5.1 wrzucam schemat pokoju co do aplitunera myslałem na Yamaha RX-V6A lub Denon AVR-X1800H co do głosnikow i subwoofera to chcialem sie poradzic co bedzie lepsze czy małe satelity czy kolumny podstawkowe z przodu center i sub a z tyłu za naroznikiem satelity ?? chciałbym sie zamknąć w kwocie 5-6 tys kpl . Edytowano Czwartek o 11:19 przez Karol Zmuda Odpisz, cytując
Karol Zmuda Napisano Czwartek o 13:03 Autor Napisano Czwartek o 13:03 czy ten zestaw głosników avstore.pl/kino-domowe-kolumny/klipsch-new-reference-r-600f-r-50c-r-40m-zestaw-kina-domowego-50.html + sub z ampitunerem Yamaha sprawdzi sie u mnie czy lepiej małe satelity iść Odpisz, cytując
Q21 Napisano Czwartek o 17:23 Napisano Czwartek o 17:23 Cześć Możesz iść w taki zestaw Klipscha, ale osobiście wolałbym pójść w podstawkowe kolumny na front - w tej samej cenie zagrają po prostu lepiej od podłogówek. Czy miałeś okazję posłuchać jakiegoś zestawu już? Jeśli nie, to byłoby dobrze to zrobić. Najlepiej całkiem różne brzmienia. Mówię tutaj o np. KEF Q3 Meta, Monitor Audio Bronze 50 7G, Klipsche RP-500M II, czy Dali Oberon 3. Poznasz wtedy kilka podejść do dźwięku i zobaczysz, które najbardziej Ci odpowiada. Wtedy będzie można myśleć dalej z ampli, choć bazowo słuchałbym na Onkyo TX-NR6100. Satelitki na surround są dobrym kierunkiem. Co do suba, to wszystko zależy od tego, ile budżetu zostanie W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Odpisz, cytując
Karol Zmuda Napisano Czwartek o 19:13 Autor Napisano Czwartek o 19:13 ciekawe czy w okolicach Wrocka mozna takie odsłuchy zrobic bo do wa-wy troche daleko mam Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Czwartek o 19:22 Napisano Czwartek o 19:22 Klipsch z serii R omijaj szerokim łukiem !!! Do Yamaha świetna jest Indiana Line Diva. Kontaktuj się z TOP HiFi banda Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 09:13 Napisano wczoraj o 09:13 14 godzin temu, Karol Zmuda napisał: ciekawe czy w okolicach Wrocka mozna takie odsłuchy zrobic bo do wa-wy troche daleko mam Nasz salon jest bliżej niż W-wa, bo w Pabianicach k. Łodzi Odpisz, cytując
Recommended Posts