Rafal Wdo Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu dali oberon 3 czy elac debut 3.0 b6.3 do wzmacniacza klasy D aiyima a80? Ktoś może ma i się wypowie? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Nie sądzę żeby ktoś miał choćby jedno z tych połączeń. A jeśli już pytasz, warto byłoby zaznaczyć na jakim dźwięku Ci zależy. Na jakim metrażu ma to grać i jak ma być ustawione. Takie podstawy na początek. 2 Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu (edytowany) Żeby było bliskie oryginalnej scenie dźwiękowej ale też żeby można poczuć niskie tony . Pokój 12m2 prostokąt rozstaw kolumn 2m. Możliwie jak najbliżej ściany ale jak jest nas reflex z tyłu to powinien być odstęp więc z tym może być gorzej. Odsłuch 3 ma od na wysokości 80cm Edytowano 5 godzin temu przez Rafal Wdo Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Indiana Line Diva 3 , masz na OLX . Bardzo dobre monitory. Polecam Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Diva jest nowsza , ciekawsza od Tesi Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Jest droższa. Ale pytanie czy bada będzie dobry . Jest plus za bas reflex z przodu Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Grają jak monitory za 5k Słyszałem je kilkukrotnie i zawsze robiły ogromne wrażenie. Bardzo niedoceniane . A szkoda . Basik jest namacalny nie pukający i nie dudniący . Polecam z czystym sumieniem Odpisz, cytując
KWF Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu W innym wątku piszesz, że masz budżet 500zł. Następnie zakładasz wątek o kolumny 5 x przekraczające założony budżet. A teraz zastanawiasz się na takimi z ceną w połowie tego zakresu. Nie masz sprecyzowanych oczekiwań, a my za Ciebie nie wybierzemy. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, maciek72 napisał: Grają jak monitory za 5k Słyszałem je kilkukrotnie i zawsze robiły ogromne wrażenie. Bardzo niedoceniane . A szkoda . Basik jest namacalny nie pukający i nie dudniący . Polecam z czystym sumieniem A według ciebie tak w skrócie różnice w diva i tesi Tu są suche dane Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Diva ma więcej powietrza , lepsze niskie zejście . Chcesz tanio , to bierz Tesi. Stracisz na odsprzedaży i kupisz Divy Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Czyli słuchałeś tego i tego 650zl różnicy parametry podobne ale jeżeli słuchałeś obu modeli to rozważę to . Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Ogólnie mało jest tematów na ich temat. Jeszcze ciekawią mnie magnesy i zwrotnice Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Tak , słuchałem jednych i drugich. Bardziej w pamięci i sercu utkwiły Divy. Zarobisz jak uważasz . Ja swoje już powiedziałem Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Dziękuję za wypowiedź Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, Rafal Wdo napisał: Ogólnie mało jest tematów na ich temat. Jeszcze ciekawią mnie magnesy i zwrotnice W budżetowym sprzęcie,Kolego, nie spodziewaj się autorskich rozwiązań,to komponenty powszechnie dostępne na rynku. Nie ma czym sobie głowy zawracać 😁. Ważne, żeby zgranie poszczególnych elementów dawało efekt, który Cię satysfakcjonuje dźwiękowo . Odsłuch bezcenny,od rozmyślań tylko ból głowy 😁 Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Chyba faktycznie trzeba dozbierać fundusz operacyjny i kupić diva tylko żeby były niskie tony Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Jeszcze jedno pytanie to nie ma znaczenia czy się kupi w Media czy w jakimś hi-fi? Odpisz, cytując
Recommended Posts