Rafal Wdo Napisano 23 godziny temu Autor Napisano 23 godziny temu Na biurku nie mam miejsca a ja słucham na leżąco więc by musiały być nisko. Jak by były na wysokości soundbar dół kolumn to by był głośnik metr wyżej Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu A jak by musiał być głośnik wysoko tonowy na wysokości uszu to bym musiał kupić słupki Np Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Jeden plus że bym nie musiał kombinować z uchwytami Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 16 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: W "Hi-FI" trafisz zapewne do ludzi z wiedzą i poglądami Myślę, że i w media sprzedawcy mają jakąś wiedzę. Może nie zawsze "na temat" ale jednak mają 😉. A poglądu to już na 100 %. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KrólKiczu napisał: Myślę, że i w media sprzedawcy mają jakąś wiedzę. Może nie zawsze "na temat" ale jednak mają 😉. A poglądu to już na 100 %. Jeśli tacy faktycznie są i da się ich znaleźć, to świetnie! Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Nie kupię w Media . To był po prostu podgląd danego modelu Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Rafal Wdo napisał: Nie kupię w Media . To był po prostu podgląd danego modelu Jak będziesz zdecydowany na Dive, to napisz na priv. Przygotuję Ci cenę Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu (edytowany) Raty też macie? Słuchaj macie diva no i macie też tesi 561 więc mógł byś się wypowiedzieć na temat różnicy i zastosowania i jakości sceny i zejścia niskich tonów. Oba modele jak na tą cenę mają stosunkowo dobre opinie. Na pewno diva jest lepiej wykończona i lepsze materiały i produkcja USA natomiast 561 może być tańsze bo produkcja w Chinach ale nie oznacza że przetworniki są gorsze pewnie tam tylko składają oglądałem filmik z 561 jak były wyciągane przetworniki i wyglądały na solidne zwrotnica też. I są porządnie wyciszone w środku . Pytałem się o kolumny podstawowe . Bo ktoś mi kiedyś doradził że w pokoju 12m2 to tylko będzie dudnić jak by były kolumny podłogowe. A tu się okazuje że są modele właśnie do małych pomieszczeń. A jak bym się zdecydował na w miarę tanie a dobre w stosunku do wzmacniacza za 600zl a nie rotela który mi się podoba . Ale też nie chce wtopy ale też wiem że w przedziale 2tys Za parę to nie można się spodziewać hi-fi ale można znaleźć już coś w miarę przyjemnego do uszu. Również czytałem że te no 561 mimo nas reflexu z przodu powinny być Odsunięte od ściany i skierowane w miejsce odsłuchu. Z lewej strony mi się zmieszczą a z prawej bym musiał subwoofer gdzie indziej ustawić i tez by było ok . To nie jest tak że polegam tylko na was sam też czytam recenzje opinie testy YouTube itp.a po prawdzie dobre przewodu kosztują 2tys. Edytowano 7 godzin temu przez Rafal Wdo Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Gdzie mają stać te monitory? Możesz to jakoś zaznaczyć na zdjęciu? Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Na poprzedniej stronie pisałem że po lewej i prawej stronie pod TV Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Rafal Wdo napisał: Raty też macie? Słuchaj macie diva no i macie też tesi 561 więc mógł byś się wypowiedzieć na temat różnicy i zastosowania i jakości sceny i zejścia niskich tonów. Oba modele jak na tą cenę mają stosunkowo dobre opinie. Na pewno diva jest lepiej wykończona i lepsze materiały i produkcja USA natomiast 561 może być tańsze bo produkcja w Chinach ale nie oznacza że przetworniki są gorsze pewnie tam tylko składają oglądałem filmik z 561 jak były wyciągane przetworniki i wyglądały na solidne zwrotnica też. I są porządnie wyciszone w środku . Pytałem się o kolumny podstawowe . Bo ktoś mi kiedyś doradził że w pokoju 12m2 to tylko będzie dudnić jak by były kolumny podłogowe. A tu się okazuje że są modele właśnie do małych pomieszczeń. A jak bym się zdecydował na w miarę tanie a dobre w stosunku do wzmacniacza za 600zl a nie rotela który mi się podoba . Ale też nie chce wtopy ale też wiem że w przedziale 2tys Za parę to nie można się spodziewać hi-fi ale można znaleźć już coś w miarę przyjemnego do uszu. Również czytałem że te no 561 mimo nas reflexu z przodu powinny być Odsunięte od ściany i skierowane w miejsce odsłuchu. Z lewej strony mi się zmieszczą a z prawej bym musiał subwoofer gdzie indziej ustawić i tez by było ok . To nie jest tak że polegam tylko na was sam też czytam recenzje opinie testy YouTube itp.a po prawdzie dobre przewodu kosztują 2tys. Odpisuje:) No to od początku... Diva ma lepszej jakości bas. Ilości w stosunku do Tesi nie przybędzie. Konstrukcyjnie lepsze materiały sa w Diva. Do 12-15m zdecydowanie lepszą opcją będzie monitor. Nawet Diva 3 pomimo, że nie jest duża, rozchuśta te cztery kąty. Wszystkie modele Indiany produkowane są w Chinach, ale całe projekty są z Europy. Raty są, mamy obecnie 30x0% Odpisz, cytując
Recommended Posts