Rafal Wdo Napisano Sobota o 22:26 Autor Napisano Sobota o 22:26 Na biurku nie mam miejsca a ja słucham na leżąco więc by musiały być nisko. Jak by były na wysokości soundbar dół kolumn to by był głośnik metr wyżej Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano wczoraj o 11:11 Autor Napisano wczoraj o 11:11 A jak by musiał być głośnik wysoko tonowy na wysokości uszu to bym musiał kupić słupki Np Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano wczoraj o 14:26 Autor Napisano wczoraj o 14:26 Jeden plus że bym nie musiał kombinować z uchwytami Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano wczoraj o 14:27 Napisano wczoraj o 14:27 16 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: W "Hi-FI" trafisz zapewne do ludzi z wiedzą i poglądami Myślę, że i w media sprzedawcy mają jakąś wiedzę. Może nie zawsze "na temat" ale jednak mają 😉. A poglądu to już na 100 %. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 14:28 Napisano wczoraj o 14:28 Przed chwilą, KrólKiczu napisał: Myślę, że i w media sprzedawcy mają jakąś wiedzę. Może nie zawsze "na temat" ale jednak mają 😉. A poglądu to już na 100 %. Jeśli tacy faktycznie są i da się ich znaleźć, to świetnie! Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano wczoraj o 14:30 Autor Napisano wczoraj o 14:30 Nie kupię w Media . To był po prostu podgląd danego modelu Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 14:33 Napisano wczoraj o 14:33 2 minuty temu, Rafal Wdo napisał: Nie kupię w Media . To był po prostu podgląd danego modelu Jak będziesz zdecydowany na Dive, to napisz na priv. Przygotuję Ci cenę Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano wczoraj o 14:48 Autor Napisano wczoraj o 14:48 (edytowany) Raty też macie? Słuchaj macie diva no i macie też tesi 561 więc mógł byś się wypowiedzieć na temat różnicy i zastosowania i jakości sceny i zejścia niskich tonów. Oba modele jak na tą cenę mają stosunkowo dobre opinie. Na pewno diva jest lepiej wykończona i lepsze materiały i produkcja USA natomiast 561 może być tańsze bo produkcja w Chinach ale nie oznacza że przetworniki są gorsze pewnie tam tylko składają oglądałem filmik z 561 jak były wyciągane przetworniki i wyglądały na solidne zwrotnica też. I są porządnie wyciszone w środku . Pytałem się o kolumny podstawowe . Bo ktoś mi kiedyś doradził że w pokoju 12m2 to tylko będzie dudnić jak by były kolumny podłogowe. A tu się okazuje że są modele właśnie do małych pomieszczeń. A jak bym się zdecydował na w miarę tanie a dobre w stosunku do wzmacniacza za 600zl a nie rotela który mi się podoba . Ale też nie chce wtopy ale też wiem że w przedziale 2tys Za parę to nie można się spodziewać hi-fi ale można znaleźć już coś w miarę przyjemnego do uszu. Również czytałem że te no 561 mimo nas reflexu z przodu powinny być Odsunięte od ściany i skierowane w miejsce odsłuchu. Z lewej strony mi się zmieszczą a z prawej bym musiał subwoofer gdzie indziej ustawić i tez by było ok . To nie jest tak że polegam tylko na was sam też czytam recenzje opinie testy YouTube itp.a po prawdzie dobre przewodu kosztują 2tys. Edytowano wczoraj o 14:52 przez Rafal Wdo Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano wczoraj o 14:54 Napisano wczoraj o 14:54 Gdzie mają stać te monitory? Możesz to jakoś zaznaczyć na zdjęciu? Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano wczoraj o 15:14 Autor Napisano wczoraj o 15:14 Na poprzedniej stronie pisałem że po lewej i prawej stronie pod TV Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 5 godzin temu, Rafal Wdo napisał: Raty też macie? Słuchaj macie diva no i macie też tesi 561 więc mógł byś się wypowiedzieć na temat różnicy i zastosowania i jakości sceny i zejścia niskich tonów. Oba modele jak na tą cenę mają stosunkowo dobre opinie. Na pewno diva jest lepiej wykończona i lepsze materiały i produkcja USA natomiast 561 może być tańsze bo produkcja w Chinach ale nie oznacza że przetworniki są gorsze pewnie tam tylko składają oglądałem filmik z 561 jak były wyciągane przetworniki i wyglądały na solidne zwrotnica też. I są porządnie wyciszone w środku . Pytałem się o kolumny podstawowe . Bo ktoś mi kiedyś doradził że w pokoju 12m2 to tylko będzie dudnić jak by były kolumny podłogowe. A tu się okazuje że są modele właśnie do małych pomieszczeń. A jak bym się zdecydował na w miarę tanie a dobre w stosunku do wzmacniacza za 600zl a nie rotela który mi się podoba . Ale też nie chce wtopy ale też wiem że w przedziale 2tys Za parę to nie można się spodziewać hi-fi ale można znaleźć już coś w miarę przyjemnego do uszu. Również czytałem że te no 561 mimo nas reflexu z przodu powinny być Odsunięte od ściany i skierowane w miejsce odsłuchu. Z lewej strony mi się zmieszczą a z prawej bym musiał subwoofer gdzie indziej ustawić i tez by było ok . To nie jest tak że polegam tylko na was sam też czytam recenzje opinie testy YouTube itp.a po prawdzie dobre przewodu kosztują 2tys. Odpisuje:) No to od początku... Diva ma lepszej jakości bas. Ilości w stosunku do Tesi nie przybędzie. Konstrukcyjnie lepsze materiały sa w Diva. Do 12-15m zdecydowanie lepszą opcją będzie monitor. Nawet Diva 3 pomimo, że nie jest duża, rozchuśta te cztery kąty. Wszystkie modele Indiany produkowane są w Chinach, ale całe projekty są z Europy. Raty są, mamy obecnie 30x0% Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Dnia 13.12.2025 o 23:13, Rafal Wdo napisał: Nie mam ale były by pomiędzy TV chyba że to za wysoko. Kolumny mają być na wysokości głowy czy wyżej? O FAK! Jak Ty to oglądasz? Jeszcze tak TV zamontowanego to nie widziałem. Co do samych kolumn to są to bardzo bardzo popularne modele. Odsluchasz je szybciej niż przeczytasz to forum W czym problem? Z podłogowych spokojnie do gry wchodza Heco Victa, Pylon Pearl, Magnat Tempus, Elac Debut. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu A z tych marek co ty podałeś to które modele są w granicy 2tys? Odpisz, cytując
Recommended Posts