cichy9007 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Cześć, potrzebuję się trochę poradzić, niestety choroba związana z głośnikami postępuje;) Mój aktualny system kina domowego składa się z: -onkyo 6100 - fronty triangle br03 i centralny brc1 - surroundy jakieś na sztukę ze starego kina - subwoofer klipsch rp 1000sw Używam tego do oglądania tv, netflix/prime video jakieś 80% i muzyka w weekend z 20%. Kusi mnie kupić na fronty triangle br09, fajna jest aktualnie promka a te br03 dać jako surroundy. Pokój w jakim to gra to salon z aneksem om 25m2 razem. W kinie jest dla mnie dość zadowalająco natomiast przy muzyce trochę brakuje tego kopa. No i teraz pytanie do was, czy poczuję diametralną różnicę, będzie tyle że trochę lepiej/ inaczej czy nie ma to sensu. Czy przy takim samym odcięciu frontów br09 wniosą coś do dźwięku? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Wniosą bo nie tylko basem te kolumny się różnią. Ale to nie będzie spektakularne. Czy opłacalne zostawiam Tobie. Ile ta promka? Mówisz o sklepach we Francji? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Hej Moim zdaniem nie będzie to olbrzymi przeskok. Prędzej poszedłbym w wyższe modele Triangla z monitorów, najprędzej z rynku używanego, bo z nówek to wyższym modelem są dopiero Antal 40th Odpisz, cytując
Recommended Posts