przemyslaw12 Napisano wczoraj o 16:21 Napisano wczoraj o 16:21 Bardzo proszę o pomoc w wyborze gramofonu. Jakiś czas temu zakupiłem pierwszy zestaw audio - Dali Oberon 7 - Yamaha A-S701 - WiiM Ultra W młodości mój Ojciec nazbierał niemałą kolekcję winyli, nigdy jednak nie mieliśmy w domu gramofonu. Chciałbym skorzystać z tego dobrodziejstwa i dobrać odtwarzacz z podobnej półki jakościowej. Poszukuję czegoś w miarę przystępnego w użytkowaniu i niezawodnego. Odpisz, cytując
S Komp Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Direct drive Teac TN-4D lub Thorens TD 402DD, ew. paskowy Thorens TD204. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Jest kilka ciekawych konstrukcji. Pytanie w jakim budzecie się chcesz obracać. Thorens, Project czy Rega to jedynie lista formy wsrod których znajdziesz bardzo dużo ciekawych propozycji. Miałeś jakiś gramofon? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Hej Opcji będzie wiele, zarówno z nowych, jak i używanych. W jakim budżecie planujesz się rozglądać? Odpisz, cytując
przemyslaw12 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Jest kilka ciekawych konstrukcji. Pytanie w jakim budzecie się chcesz obracać. Thorens, Project czy Rega to jedynie lista formy wsrod których znajdziesz bardzo dużo ciekawych propozycji. Miałeś jakiś gramofon? Nie miałam jeszcze gramofonu. Jeśli chodzi o budżet to najważniejsze dla mnie jest to, żeby gramofon był z podobnej półki co reszta zestawu, nie ograniczał potencjału pozostałych komponentów ani nie był ciągnięty przez nie w dół. Myślałem o budżecie do 3 tysięcy a najlepiej do 2,5, jeśli za takie pieniądze nie jest to możliwe to mógłbym jeszcze trochę dołożyć. 4 godziny temu, Q21 napisał: Hej Opcji będzie wiele, zarówno z nowych, jak i używanych. W jakim budżecie planujesz się rozglądać? Raczej myślałem o nowym, trochę boję się kupować używany sprzęt nie znając się na nim. 7 minut temu, przemyslaw12 napisał: Nie miałam jeszcze gramofonu. Jeśli chodzi o budżet to najważniejsze dla mnie jest to, żeby gramofon był z podobnej półki co reszta zestawu, nie ograniczał potencjału pozostałych komponentów ani nie był ciągnięty przez nie w dół. Myślałem o budżecie do 3 tysięcy a najlepiej do 2,5, jeśli za takie pieniądze nie jest to możliwe to mógłbym jeszcze trochę dołożyć. A co do budżetu to tak jak tutaj napisałem. Odpisz, cytując
Recommended Posts