Rafal Wdo Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) Witam pytanie tak jak w tytule? Wydaje mi się że chyba tak, jeżeli tak to czy to dobry pomysł? Edytowano 7 godzin temu przez Rafal Wdo Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A próbowałeś podłączyć kolumny pod ten wzmacniacz i włączyć muzykę? Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Rafal Wdo napisał: pytanie tak jak w tytule Jak widac na schemacie - da sie. To mocny wzmacniacz w klasie D, zapewne lepiej go uzyc jako koncowki mocy z dobrym, lampowym przedwzmacniaczem. Kombinuj Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, KrólKiczu napisał: A próbowałeś podłączyć kolumny pod ten wzmacniacz i włączyć muzykę? Jutro raczej przyjdzie 14 minut temu, Sipo napisał: Jak widac na schemacie - da sie. To mocny wzmacniacz w klasie D, zapewne lepiej go uzyc jako koncowki mocy z dobrym, lampowym przedwzmacniaczem. Kombinuj Może i tak a może i nie pewnie przy dobrym zasilaczu to tak. Ale moje pytanie jest inne czy aiyima nadaje się jako przed wzmacniacz ? ESS9038Q2M podobno to wysokiej klasy dać? Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Rafal Wdo napisał: Ale moje pytanie jest inne czy aiyima nadaje się jako przed wzmacniacz ? Napisalem juz wyzej ze tak. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Bo jak ma lepszy dac niż wzmacniacz to może być jakiś trop Edytowano 1 godzinę temu przez Rafal Wdo Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Rafal Wdo napisał: Bo jak ma lepszy dac niż wzmacniacz to może być jakiś trop A jakie masz źródło do tego DACa? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Rafal Wdo napisał: Główne bt No to raczej potencjału tego wysokiej jakości DACa, nie wykorzystasz 🙂. Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Rafal Wdo napisał: No właśnie A przypomnij, co Ci w tej Aiymie przeszkadza? Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu Kolego @Rafal Wdo taka skromna propozycja z mojej strony . Kiedy wzmacniacz przyjdzie, podłącz go do kolumn ,które już kupiłeś,pokombinuj z ustawieniem kolumn , żeby uzyskać dźwięk,który najbardziej wpada Ci w ucho. Posłuchaj parę dni muzyki, którą lubisz. Nie pali się 😁. Kiedy już poznasz sposób w jaki zestaw gra jako całość, możesz próbować używać go jako pre,albo jako końcówki mocy. Dopiero wtedy masz szansę usłyszeć,czy zmiany przynoszą różnicę na plus. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 54 minuty temu Autor Napisano 54 minuty temu Chcesz odsprzedam tobie jak przyjdzie. Po prostu zamówiłem wydajniejszy sprzęt Przed chwilą, Nowy75 napisał: Kolego @Rafal Wdo taka skromna propozycja z mojej strony . Kiedy wzmacniacz przyjdzie, podłącz go do kolumn ,które już kupiłeś,pokombinuj z ustawieniem kolumn , żeby uzyskać dźwięk,który najbardziej wpada Ci w ucho. Posłuchaj parę dni muzyki, którą lubisz. Nie pali się 😁. Kiedy już poznasz sposób w jaki zestaw gra jako całość, możesz próbować używać go jako pre,albo jako końcówki mocy. Dopiero wtedy masz szansę usłyszeć,czy zmiany przynoszą różnicę na plus. Nie będę się bawił. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu 3 minuty temu, Rafal Wdo napisał: Nie będę się bawił. Nasze hobby ,poza słuchaniem muzyki,polega głównie na zabawie,która sprowadza się do poszukiwania lepszego dźwięku niż aktualnie mamy😁 Rozumiem,że liczysz na to, że kupując wydajniejszy wzmacniacz uzyskasz lepszy dźwięk. Masz szansę 50 na 50, czyli tak lub nie. Powodzenia 1 Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 46 minut temu Autor Napisano 46 minut temu Myślę że rotel a12 MK2 to jest dobry wybór Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu Proponuję 300 PLN za tę aiyimę! 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts