mateolo2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Zgodnie z prośbą kolegów zakładam oddzielny wątek o Fiio Warmer R2R i zapraszam do dyskusji. Mnie dawno żaden sprzęcik tak miło nie zaskoczył. 6 3 Odpisz, cytując
jakubk Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przebijam i jednocześnie podbijam post z innego wątku: Kilka osób z forum już testowało ten sprzęt u siebie w domu, w swoich systemach. Jak porównacie Warmer'a do np. Gustarda R26? Odpisz, cytując
bartleby Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @mateolo2 jak tam różnica NOS a OS? Gdzieś czytałem, że OS daje więcej 'góry'. 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu O gustach się nie dyskutuje ...wizualnie to nie moja bajka Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 46 minut temu Autor Napisano 46 minut temu 1 godzinę temu, bartleby napisał: @mateolo2 jak tam różnica NOS a OS? Gdzieś czytałem, że OS daje więcej 'góry'. Jeszcze nie porównywałem. Zawsze w oversamplingu dochodzi góry. U mnie w nos jest perfekt, więc nie korci, żeby sprawdzać os. 1 godzinę temu, cymes napisał: Piękny skubaniec ! Wizualnie jest obleeedny Nawet jak się zajrzy z boku to widać świecące się lampki 1 Odpisz, cytując
leoś Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu Uprzejma prośba. Koledzy którzy będą odsłuchiwali i chcą podzielić się swoimi komentarzami proszę o; podanie na wstępie w jakim trybie słuchali ( NOS czy OS) oraz jaki sygnał dostarczyli : optyk,coax czy USB , częstotliwość próbkowania, głębia bitowa . Dziękuję. 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts