Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
4 godziny temu, JACEK HABRAJSKI napisał:

to jest efekt wmawiania sobie że coś gra lepiej lub inaczej z założenia , przyznaję że chyba sobie też wmówiłem różnicę, której przy Coxialu teoretycznie być nie powinno / wysłałem zapytanie do Fioo czy OS/NOS działa w tym trybie

A może się nie przesłyszałeś? A może na stronie Fiio jest błędna informacja?

Bo to trochę niezrozumiałe dlaczego nos/os ma działać tylko po usb. Coax/Toslink ma jakieś ograniczenia czy coś?

Dobrze że zapytałeś Fiio. Rozumiem że wrzucisz tutaj co odpowiedzą? 😉

Napisano
2 godziny temu, Palmos napisał:

A może się nie przesłyszałeś? A może na stronie Fiio jest błędna informacja?

Bo to trochę niezrozumiałe dlaczego nos/os ma działać tylko po usb. Coax/Toslink ma jakieś ograniczenia czy coś?

Dobrze że zapytałeś Fiio. Rozumiem że wrzucisz tutaj co odpowiedzą? 😉

... jak dostanę to zamieszczę. W międzyczsie otrzymałem 2 odpowiedzi (sprzeczne) od twórców kanałów na YT. Nijaki Robbie Khan (4 filmy o Warmerze) twierdzi "Cześć, możesz przełączać tryb NOS lub OS za pomocą przełącznika z tyłu  dotyczy to wszystkich wejść, ponieważ przechodzą one przez przetwornik cyfrowo-analogowy R2R." . Drugi, nijaki Kopfhörer Lounge odpowiada "The OS/NOS doesn't work via Coaxial. It only works with the USB Input." Więc poczekam na odpowiedź z Fiio.