Loewe Napisano Sobota o 18:15 Napisano Sobota o 18:15 witam!posiadam amplituner stereo yamaha rx797 i potrzebuję do tego parę kolumn do 7 tyś ,głównie do filmów, czasem muzyka typu kizo,skolim,dj antoine,pokój 16m,słyszałem dynaudio emit30 i 20,pytanie czy jest coś lepszego w podobnej cenie,jeśli chodzi o dynaudio to lepiej zagrały 30tki ale może dokupując subwoofer do 20 byłby lepszy efekt? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 09:34 Napisano Poniedziałek o 09:34 W cenie 7000 zł jest masa kolumn. Słuchałeś coś oprócz tych Dynaudio? Czy one Ci się spodobały? To było to czego szukasz? Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 10:39 Napisano Poniedziałek o 10:39 Cześć Jak Dynaudio Ci się podobały, to sprawdziłbym KEF Q7 Meta na pewno. Bardzo fajne kolumny, z nieco żywszym podejściem do grania. Do Yamahy dobre combo Z kolumn podstawkowych na pewno posłuchałbym Pylonów Diamond 18 Monitor MKII. Też mogą przypaść Ci do gustu W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy, podziałamy Odpisz, cytując
Loewe Napisano Poniedziałek o 11:23 Autor Napisano Poniedziałek o 11:23 Dziękuję, jeszcze sprawdzam te dynaudio,jak coś to się odezwę Odpisz, cytując
Loewe Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu Zdecydowałem się jednak na któryś z tych dynaudio, tylko co będzie lepszym rozwiązaniem emit20+subwoofer np klipsch rp1000sw lub inny do max 2, 5 tyś zł,czy wystarczą emit30 beż subwoofera? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Kwestia gustu najlepiej odsłuchać jedne i drugie, porównać i wybrać po własnym guście. Do filmów sub jednak może się dobrze sprawdzić Odpisz, cytując
Loewe Napisano 3 minuty temu Autor Napisano 3 minuty temu Dziękuję zobaczę jak to zagra,jeszcze kupiłbym adapter bluetooth, tylko nie wiem czy ma znaczenie jakiej firmy kupię, zależy mi tylko bym mógł za pomocą smartfona słuchać z głośników muzyki? Odpisz, cytując
Recommended Posts