Tomasz Bartas Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Witam wszystkich. Proszę o podpowiedź w doborze kolumn. Sprzęt który mam wiim ultra + fosi za3 - narazie mam kolumny z forum diy na głośnikach STX ale podpiąłem na próbę pożyczone kolumny Polk R200 i mogę śmiało powiedzieć że przeskok jest spory (nie mam jakiegoś wyrafinowanego słuchu) ale to jest różnica i teraz pytanko dostanę coś podobnego może być podłogowa (ale z portem basa reflex z frontu) o podobnym brzmieniu ale bardziej przystępne cenowo? Niby te Polk nie kosztują dużo ale jestem na etapie wykańczania domu i tu każda złotówka robi różnicę 😁. Do nagłośnienia salon 31mkw otwarty na korytarz 16mkw. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Jak spodobały Ci się R200, to szedłbym w R600 Cena obecnie atrakcyjna, a brzmienie naprawdę fajne. Odpisz, cytując
Tomasz Bartas Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Oj niestety ale chwilowo poza zakresem finansowym 🙂 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W jakim budżecie szukasz w takim razie? Odpisz, cytując
Tomasz Bartas Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Byłoby super jakby się udało zmieścić w 2tys. za komplet. Odpisz, cytując
Recommended Posts