Tomasz Bartas Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Witam wszystkich. Proszę o podpowiedź w doborze kolumn. Sprzęt który mam wiim ultra + fosi za3 - narazie mam kolumny z forum diy na głośnikach STX ale podpiąłem na próbę pożyczone kolumny Polk R200 i mogę śmiało powiedzieć że przeskok jest spory (nie mam jakiegoś wyrafinowanego słuchu) ale to jest różnica i teraz pytanko dostanę coś podobnego może być podłogowa (ale z portem basa reflex z frontu) o podobnym brzmieniu ale bardziej przystępne cenowo? Niby te Polk nie kosztują dużo ale jestem na etapie wykańczania domu i tu każda złotówka robi różnicę 😁. Do nagłośnienia salon 31mkw otwarty na korytarz 16mkw. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Jak spodobały Ci się R200, to szedłbym w R600 Cena obecnie atrakcyjna, a brzmienie naprawdę fajne. Odpisz, cytując
Tomasz Bartas Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu Oj niestety ale chwilowo poza zakresem finansowym 🙂 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu W jakim budżecie szukasz w takim razie? Odpisz, cytując
Tomasz Bartas Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu Byłoby super jakby się udało zmieścić w 2tys. za komplet. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Czyli szukasz kolumn grających podobnie lub lepiej do monitorów Polka ale żeby były podłogowe. Do 2000 zł. Rozwiązanie jest proste. Używane Klipsch F2, Tannoy M4, F4 natomiast tu lżej. Dali Zensor 7, KEF Q 750, Monitor Audio RS6 Odpisz, cytując
Tomasz Bartas Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Czyli szukasz kolumn grających podobnie lub lepiej do monitorów Polka ale żeby były podłogowe. Do 2000 zł. Rozwiązanie jest proste. Używane Klipsch F2, Tannoy M4, F4 natomiast tu lżej. Dali Zensor 7, KEF Q 750, Monitor Audio RS6 Tak zgadza się. Dzięki za podrzucone rozwiązania popatrzę co z tego znajdę nie daleko. Jak najbardziej mogą być używki. Odpisz, cytując
Recommended Posts