Nowy75 Napisano 19 stycznia Napisano 19 stycznia Przed chwilą, Rycerz napisał: Tylko, że ja mam Yamahe 😅🥱 To wiem, że nastąpiła zmiana 😁. W małych zestawach marka jest praktycznie bez znaczenia, choć akurat Yamaha to zacny producent. Ważna jest radocha jaką czerpiesz ze słuchania klasycznego stereo. Czekamy na parę słów o tym jak zestaw gra wg Ciebie. Odpisz, cytując
Rycerz Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Dnia 19.01.2026 o 21:11, Nowy75 napisał: Czekamy na parę słów o tym jak zestaw gra wg Ciebie Minęło trochę czasu. Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Czy jednak napiszę, że wysokie tony są wyraźne i szczegółowe, że bas jest uderzająco głęboki i szybki, a dźwięk pozostaje czysty i nie zlewa się w całość? Nie, bo nie mam takiego talentu jak wy. Nie potrafię. Ale potrafię odpowiedzieć na pytanie: Czy jestem zadowolony? Tak. Bardzo. Miłego weekendu wszystkim... Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu I Tobie @Rycerz😁. I o to w tym wszystkim chodzi najbardziej, żeby człowiek był zadowolony z tego,co mu gra . 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts