Marek421 Napisano Niedziela o 09:42 Napisano Niedziela o 09:42 Witam serdecznie od jakiegoś czasu mam zamiar zakupić jakiś dobry amplituner z głośnikami głównie do słuchania radia chciałbym żeby słuchać spokojnie i przyjemnie nie lubię głośnej muzyki,nie znam się na nowych sprzętach i cenach za coś ciekawego,nie musi być nowe ,salon ma około 35m2 .Teraz mamy sounbar samsunga do telewizora jakoś tam działa,czy można coś polecić przyzwoitego,a w latach młodości miałem dużą diorę z altusami i do tej pory żałuje że sprzedałem Odpisz, cytując
Q21 Napisano Niedziela o 13:57 Napisano Niedziela o 13:57 Cześć W jakim budżecie poszukujesz? Interesuje Cię jak rozumiem, zestaw stereo? Odpisz, cytując
Marek421 Napisano Niedziela o 15:40 Autor Napisano Niedziela o 15:40 Na razie nie myślałem konkretnie o budżecie dlatego może być sprzęt używany Odpisz, cytując
WaldekA Napisano Niedziela o 17:23 Napisano Niedziela o 17:23 (edytowany) Z tanich amplitunerów z FM to yamaha rn602 plus Heco aurora 700. W zestawie praktycznie wszystkie funkcje sieciowe. Używki w bardzo dobrym stanie można do 4-5 tyś znaleźć za komplet. Edytowano Niedziela o 17:26 przez WaldekA Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 08:58 Napisano Poniedziałek o 08:58 17 godzin temu, Marek421 napisał: Na razie nie myślałem konkretnie o budżecie dlatego może być sprzęt używany Warto i tak podać chociaż wstępny zakres, bo opcje mogą być od tysiąca do stu tysięcy, jak nie lepiej Odpisz, cytując
Marek421 Napisano Poniedziałek o 14:16 Autor Napisano Poniedziałek o 14:16 5 godzin temu, Q21 napisał: Warto i tak podać chociaż wstępny zakres, bo opcje mogą być od tysiąca do stu tysięcy, jak nie lepiej Sto to może nie ale 4 ‚5 tys chyba że za mało to poczekam Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 15:52 Napisano Poniedziałek o 15:52 Coś się znajdzie już Z Nówek np. Cambridge AXR100 i do tego Dali Oberon 7, jako sieć WiiM Mini. Fajny, dynamicznie brzmiący zestaw, gdzie niczego szczególnie nie brakuje. Nówki wyjdą drożej, ale z używanymi może się zmieścisz W razie czego zapraszam Odpisz, cytując
Recommended Posts