Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam serdecznie od jakiegoś czasu mam zamiar zakupić jakiś dobry amplituner z głośnikami głównie do słuchania radia chciałbym żeby słuchać spokojnie i przyjemnie nie lubię głośnej muzyki,nie znam się na nowych sprzętach i cenach za coś ciekawego,nie musi być nowe ,salon ma około 35m2 .Teraz mamy sounbar samsunga do telewizora jakoś tam działa,czy można coś polecić przyzwoitego,a w latach młodości miałem dużą diorę z altusami i do tej pory żałuje że sprzedałem 

Napisano (edytowany)

Z tanich amplitunerów z FM to yamaha rn602 plus Heco aurora 700. W zestawie praktycznie wszystkie funkcje sieciowe. Używki w bardzo dobrym stanie można do 4-5 tyś znaleźć za komplet.

Edytowano przez WaldekA
Napisano
17 godzin temu, Marek421 napisał:

Na razie nie myślałem konkretnie o budżecie dlatego może być sprzęt używany 

Warto i tak podać chociaż wstępny zakres, bo opcje mogą być od tysiąca do stu tysięcy, jak nie lepiej :) 

Napisano

Coś się znajdzie już :) Z Nówek np. Cambridge AXR100 i do tego Dali Oberon 7, jako sieć WiiM Mini. Fajny, dynamicznie brzmiący zestaw, gdzie niczego szczególnie nie brakuje. Nówki wyjdą drożej, ale z używanymi może się zmieścisz :) W razie czego zapraszam ;)