wemlo Napisano wczoraj o 09:30 Napisano wczoraj o 09:30 Z racji że to mój pierwszy post tutaj to witam Wszystkich. Jestem zainteresowany zakupem kolumn w parze z Yamaha R-N600A. Nie miałem okazji słuchać niczego na żywo, więc swoją wiedzę opieram głównie na informacjach z internetu oraz jakiegoś tam sentymentu do marki Yamaha. Zastanawiam się czy ktoś miał okazję posłuchać Utah 5 od Indiana Line. Nada się to do salonu ok 32 m2 ( wraz z kuchnią)? Będę wdzięczny za każde spostrzeżenia. W grę wchodzą też Tesi 5 z racji bardzo podobnej ceny. Pozdrawiam. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu (edytowany) Ja ogólnie lubię kolumny z dużym basowym więc szkoda że nie mogę ich psłuchac ale mysłe że to fajna alternatywa wśród tysiąca słupkow. Przed chwilą, Sundin997 napisał: Utah ma sporo recenzji na YT. Aczkolwiek to recenzje branży,więc myśle że mają dobra marże na tych głośnikach. Ja ogólnie lubię kolumny z dużym basowym więc szkoda że nie mogę ich posłuchac ale mysłe że to fajna alternatywa wśród tysiąca słupkow. Edytowano 19 godzin temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
wemlo Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu 9 godzin temu, Sundin997 napisał: Ja ogólnie lubię kolumny z dużym basowym więc szkoda że nie mogę ich psłuchac ale mysłe że to fajna alternatywa wśród tysiąca słupkow. Właśnie ciekawe czy to głównie marketing czy rzeczywiście grają dobrze jak na swoją klasę cenową. Ja spróbuję się umówić na odsłuch do salonu w Rzeszowie, aczkolwiek też mam trochę nadzieję że duży woofer robi różnicę. Gdzieś tam w komentarzach wyczytałem że Utah 8 mają problem z rezystującą obudową, ale to trochę większe i mocniejsze zestawy, może w Utah 5 tego nie ma. Odpisz, cytując
Recommended Posts