Q21 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 15 godzin temu, tomstr napisał: Czy ewentualne połączenie A-S701 i cambridge Audio MXN10 ma sens i czy wpłycie na odczuwalną poprawę jakości? Sens ma, nie jest to na pewno zły zestaw. Ale i tak wstrzymałbym się z wyborem do czasu nowych kolumn, bo to pod nie będziesz dobierał wzmacniacz Odpisz, cytując
tomstr Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, Q21 napisał: Ale i tak wstrzymałbym się z wyborem do czasu nowych kolumn Będę czekał, bo na razie nie mam nawet gdzie ustawić nowych kolumn. Dopiero po zakończeniu budowy. Generalnie podoba mi się brzmienie mojej yamahy w połączeniu z polk audio es20. Myślę, że chętnie posłuchał bym w pierwszej kolejności polk audio r600 lub r700. Co do wzmacniacza, to zastanawiam się jaka byłaby różnica z tymi kolumnami pomiędzy A-S700 a A-S701, przy założeniu, że jako żródła użyłbym MXN10 lub wiim ultra. Odpisz, cytując
Recommended Posts