Robert eN Napisano 22 stycznia Napisano 22 stycznia 1 godzinę temu, BlaBla napisał: Już ostatnie co mi jeszcze naszło. Jak był u mnie @maciek72 i podłączył swoje monobloki, to zmiana była jednak dużo większa mimo różnych opinii na różnych forach. moja jest taka, że kluczowe jest połączenie końcówki mocy i zestawu głośnikowego. to musi ze sobą współpracować aby był efekt. efekt synergii. efekt satysfakcji... Odpisz, cytując
Misio38 Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia 6 godzin temu, Al3x napisał: więc jak pojawił się tani Shanling cr60 to go odrazu zakupiłem. Napęd nie radzi sobie już jak znakomicie z płytami, Dzięki. Takiej informacji potrzebowałem. 1 Odpisz, cytując
Al3x Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia (edytowany) 2 godziny temu, Misio38 napisał: Dzięki. Takiej informacji potrzebowałem. Dzięki za wypunktowanie bo zjadłem słowo, brakuje z "porysowanymi". Wyświetlacz który posiada też ustępuje czytelnoscią podstawowych danych odtwarzania. Zastosowano mniejszą czcionkę. Tak poza tym jestem z niego zadowolony i polecam z czystym sumieniem bo to czysty napęd. Ma też opcje zgrywania albumów na dysk. Funkcjonalnie i dźwiękowo wypada u mnie lepiej. Edytowano 23 stycznia przez Al3x Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Krótka dygresja dotycząca transportu Atolla. Miał on trochę wyręczać mojego Denona, a nie odwalać za niego całej roboty, bo ten pojechał sobie do Warszawy...😅 (nie wiem czy sie śmiać czy płakać). Tak słucham od paru dni i ..... już nie słyszę różnic, żadnych ograniczeń o których wspominałem, nic. Tak działa nasze ucho i mózg. Już przywykly i po temacie. Jakby Denona nigdy nie było. Więc sorry koledzy ale jak ktoś pisze, że 3 lata temu gdzieś, coś słyszał na jakichś targach i to grało tak czy inaczej.... no błagam 😉... Odpisz, cytując
Recommended Posts