Robert eN Napisano 22 stycznia Napisano 22 stycznia 1 godzinę temu, BlaBla napisał: Już ostatnie co mi jeszcze naszło. Jak był u mnie @maciek72 i podłączył swoje monobloki, to zmiana była jednak dużo większa mimo różnych opinii na różnych forach. moja jest taka, że kluczowe jest połączenie końcówki mocy i zestawu głośnikowego. to musi ze sobą współpracować aby był efekt. efekt synergii. efekt satysfakcji... Odpisz, cytując
Misio38 Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia 6 godzin temu, Al3x napisał: więc jak pojawił się tani Shanling cr60 to go odrazu zakupiłem. Napęd nie radzi sobie już jak znakomicie z płytami, Dzięki. Takiej informacji potrzebowałem. 1 Odpisz, cytując
Al3x Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia (edytowany) 2 godziny temu, Misio38 napisał: Dzięki. Takiej informacji potrzebowałem. Dzięki za wypunktowanie bo zjadłem słowo, brakuje z "porysowanymi". Wyświetlacz który posiada też ustępuje czytelnoscią podstawowych danych odtwarzania. Zastosowano mniejszą czcionkę. Tak poza tym jestem z niego zadowolony i polecam z czystym sumieniem bo to czysty napęd. Ma też opcje zgrywania albumów na dysk. Funkcjonalnie i dźwiękowo wypada u mnie lepiej. Edytowano 23 stycznia przez Al3x Odpisz, cytując
BlaBla Napisano Piątek o 22:36 Autor Napisano Piątek o 22:36 Krótka dygresja dotycząca transportu Atolla. Miał on trochę wyręczać mojego Denona, a nie odwalać za niego całej roboty, bo ten pojechał sobie do Warszawy...😅 (nie wiem czy sie śmiać czy płakać). Tak słucham od paru dni i ..... już nie słyszę różnic, żadnych ograniczeń o których wspominałem, nic. Tak działa nasze ucho i mózg. Już przywykly i po temacie. Jakby Denona nigdy nie było. Więc sorry koledzy ale jak ktoś pisze, że 3 lata temu gdzieś, coś słyszał na jakichś targach i to grało tak czy inaczej.... no błagam 😉... 2 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano wczoraj o 13:17 Napisano wczoraj o 13:17 (edytowany) Ktoś niedawno wspomniał , że bardzo dobrym transportem jest Onkyo 7030 . O , tutaj A , co robi Denon w Warszawie ? 12-13 będę w Poznaniu , mogę coś przywieźć z Podlasia. Nie zbyt dużego jadę pociągiem IC Edytowano wczoraj o 13:25 przez maciek72 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano wczoraj o 13:25 Autor Napisano wczoraj o 13:25 Jeszcze mnie korci żeby pożyczyć Nuprime cdt 10 na kilka dni. Ponoć gra bardzo otwarcie i detalicznie.... No tak lubimy. Trochę drogi, ale na olx już jest jeden za 5,4 do negocjacji... Z drugiej strony wczoraj Atoll grał długie godziny i dobrze to wszystko brzmi. A jak jest super plyta, to brzmi super. Więc nie wiem czy mi się chce jeszcze szukać. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano wczoraj o 13:28 Napisano wczoraj o 13:28 To zamykaj temat z transportem Lepiej dobrać kilka płyt do kolekcji i cieszyć się muzyką. Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano wczoraj o 13:35 Napisano wczoraj o 13:35 9 minut temu, BlaBla napisał: Jeszcze mnie korci żeby pożyczyć Nuprime cdt 10 na kilka dni. Ponoć gra bardzo otwarcie i detalicznie.... No tak lubimy. Trochę drogi, ale na olx już jest jeden za 5,4 do negocjacji... Z drugiej strony wczoraj Atoll grał długie godziny i dobrze to wszystko brzmi. A jak jest super plyta, to brzmi super. Więc nie wiem czy mi się chce jeszcze szukać. 14 godzin temu, BlaBla napisał: Krótka dygresja dotycząca transportu Atolla. Miał on trochę wyręczać mojego Denona, a nie odwalać za niego całej roboty, bo ten pojechał sobie do Warszawy...😅 (nie wiem czy sie śmiać czy płakać). Tak słucham od paru dni i ..... już nie słyszę różnic, żadnych ograniczeń o których wspominałem, nic. Tak działa nasze ucho i mózg. Już przywykly i po temacie. Jakby Denona nigdy nie było. Więc sorry koledzy ale jak ktoś pisze, że 3 lata temu gdzieś, coś słyszał na jakichś targach i to grało tak czy inaczej.... no błagam 😉... Jesteś pewien? 😃 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Mam wrażenie, że nie wszystkie posty sie wyświetlają w odpowiednim czasie.... @maciek72 jak będziesz w Poznaniu to oczywiście zapraszam. W Warszawie Denon ma autoryzowany serwis i dystrybutora na Polskę - Horn. Może to jakaś pierdółka, to zrobią i po sprawie, a jak coś poważnego, to trudno sprzedawcy będzie się wykręcić od opinii autoryzowanego serwisu dystrybutora marki. 22 godziny temu, maciek72 napisał: To zamykaj temat z transportem Lepiej dobrać kilka płyt do kolekcji i cieszyć się muzyką. Temat transportu zamykam. Sporo nowych płyt właśnie zamówiłem z 🇯🇵 i na pewno przed Twoim przyjazdem się pojawią. A czy ich posłuchamy to zależy od Denona, bo to akurat same sacd single layery, więc Atoll tu jest bezradny... Ale jest kilka 😉 innych płyt w razie czego.... 😁. Będą tym razem żeńskie wokale.... Odpisz, cytując
Recommended Posts