LICHU Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Tak od dłuższego czasu coś mi zaczęło nie pasować w dźwięku mojego zestawu. Sprzęt, który posiadam to cxn100 + cxa81 v2 + elac carina fs247.4. Niby jest ok ale brakuje mi takiego ciepła, detalu, wokalu, który przeszywa, muzykalności. I zastanawiam sie czy zmienić same kolumny czy sprzedać całość i szukać czegoś innego tak w granicach 15tys za całość. Irytuje mnie też ten streamer, długo wczytuje muzykę z tidala i tak samo jest z przełączaniem piosenek, a np. Spotyfi śmiga jak szalony. Salon z kuchnia około 25m2 Edytowano 2 godziny temu przez LICHU Odpisz, cytując
Q21 Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu Hej Jak już pisałem na grupach na FB. Warto rozważyć moim zdaniem kolumny podstawkowe na taki metraż, bo większe z nich sobie jeszcze poradzą A do tego Cambridge EXA100 lub Audiolab 9000A, czyli dwa bardzo fajne wzmacniacze, gdzie Audiolab dobrze dogada się ze wszystkim, a Cambridge najlepiej z Vienną i Goldami spośród tych niżej wymienionych. Jako kolumny np. Monitor Audio Gold 100 6G, może Audiovector QR1, KEF R3 Meta, czy świetne Vienna Acoustics Haydn SE Signature To jedne z tych podstawek, które dobrze poradzą sobie w większym pomieszczeniu. Można też do nich rozważyć subwoofer. Daj znać, czy jesteś zainteresowany takim rozwiązaniem W razie czego zapraszam również do kontaktu i na odsłuchy, na miejscu mamy bardzo wiele opcji do sprawdzenia Odpisz, cytując
LICHU Napisano 22 minuty temu Autor Napisano 22 minuty temu 16 minut temu, Q21 napisał: Hej Jak już pisałem na grupach na FB. Warto rozważyć moim zdaniem kolumny podstawkowe na taki metraż, bo większe z nich sobie jeszcze poradzą A do tego Cambridge EXA100 lub Audiolab 9000A, czyli dwa bardzo fajne wzmacniacze, gdzie Audiolab dobrze dogada się ze wszystkim, a Cambridge najlepiej z Vienną i Goldami spośród tych niżej wymienionych. Jako kolumny np. Monitor Audio Gold 100 6G, może Audiovector QR1, KEF R3 Meta, czy świetne Vienna Acoustics Haydn SE Signature To jedne z tych podstawek, które dobrze poradzą sobie w większym pomieszczeniu. Można też do nich rozważyć subwoofer. Daj znać, czy jesteś zainteresowany takim rozwiązaniem W razie czego zapraszam również do kontaktu i na odsłuchy, na miejscu mamy bardzo wiele opcji do sprawdzenia Podstawki odpadają bo dochodzą koszta podstawek plus dzieci ryzyko bardzo duże przywrócenia. Chyba że sa rozwiązania mocowań kolumny z podstawka. Odpisz, cytując
Recommended Posts