LICHU Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Tak od dłuższego czasu coś mi zaczęło nie pasować w dźwięku mojego zestawu. Sprzęt, który posiadam to cxn100 + cxa81 v2 + elac carina fs247.4. Niby jest ok ale brakuje mi takiego ciepła, detalu, wokalu, który przeszywa, muzykalności. I zastanawiam sie czy zmienić same kolumny czy sprzedać całość i szukać czegoś innego tak w granicach 15tys za całość. Irytuje mnie też ten streamer, długo wczytuje muzykę z tidala i tak samo jest z przełączaniem piosenek, a np. Spotyfi śmiga jak szalony. Salon z kuchnia około 25m2 Edytowano 4 godziny temu przez LICHU Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Hej Jak już pisałem na grupach na FB. Warto rozważyć moim zdaniem kolumny podstawkowe na taki metraż, bo większe z nich sobie jeszcze poradzą A do tego Cambridge EXA100 lub Audiolab 9000A, czyli dwa bardzo fajne wzmacniacze, gdzie Audiolab dobrze dogada się ze wszystkim, a Cambridge najlepiej z Vienną i Goldami spośród tych niżej wymienionych. Jako kolumny np. Monitor Audio Gold 100 6G, może Audiovector QR1, KEF R3 Meta, czy świetne Vienna Acoustics Haydn SE Signature To jedne z tych podstawek, które dobrze poradzą sobie w większym pomieszczeniu. Można też do nich rozważyć subwoofer. Daj znać, czy jesteś zainteresowany takim rozwiązaniem W razie czego zapraszam również do kontaktu i na odsłuchy, na miejscu mamy bardzo wiele opcji do sprawdzenia Odpisz, cytując
LICHU Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Q21 napisał: Hej Jak już pisałem na grupach na FB. Warto rozważyć moim zdaniem kolumny podstawkowe na taki metraż, bo większe z nich sobie jeszcze poradzą A do tego Cambridge EXA100 lub Audiolab 9000A, czyli dwa bardzo fajne wzmacniacze, gdzie Audiolab dobrze dogada się ze wszystkim, a Cambridge najlepiej z Vienną i Goldami spośród tych niżej wymienionych. Jako kolumny np. Monitor Audio Gold 100 6G, może Audiovector QR1, KEF R3 Meta, czy świetne Vienna Acoustics Haydn SE Signature To jedne z tych podstawek, które dobrze poradzą sobie w większym pomieszczeniu. Można też do nich rozważyć subwoofer. Daj znać, czy jesteś zainteresowany takim rozwiązaniem W razie czego zapraszam również do kontaktu i na odsłuchy, na miejscu mamy bardzo wiele opcji do sprawdzenia Podstawki odpadają bo dochodzą koszta podstawek plus dzieci ryzyko bardzo duże przywrócenia. Chyba że sa rozwiązania mocowań kolumny z podstawka. Odpisz, cytując
Recommended Posts