DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, MilesDavis napisał: To traktuje jako wizualny aspekt. Ten kolor pomarańczowy bardziej mi się podoba. Nie doszukuje się innych aspektów z recenzji. Aha. Czyli zmieniasz kabelki dla koloru oplotu? Pięknie 😊 1 Odpisz, cytując
MilesDavis Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Czyli zmieniasz kabelki dla koloru oplotu? Pięknie 😊 Wiem że może to brzmi dziwnie. Ale nie będę pisał że doszukuje się w kablu za 1000 zł jakiś cudownych właściwości. Traktuje to jako biżuterię zestawu bo listwa i kable są ładnie wyprowadzone przy stoliku audio. Jestem wzrokowcem i nic na to nie poradzę. A kolor czarny kabla zlewa mi się z listwą. 1 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, MilesDavis napisał: Witam, Czy ktoś z Was miał do czynienia z kondycjonerem Taga Harmony PC-8000DC i nowymi kablami Taga Harmony GTPC-TS? Myślę nad wymianą moich kabli Solid Core Audio No. 6, a te Tagi podobają mi się wizualnie. Zastanawiam się również nad kupnem wspomnianego kondycjonera, ponieważ czasami — szczególnie w weekendy — zaczynają buczeć transformatory w moich końcówkach mocy. Moja listwa Gigawatt PF-1 to tylko zwykła listwa bez blokady DC, więc zastanawiam się, czy PC-8000DC mógłby tu pomóc. Nie mogę znaleźć zbyt wielu opinii użytkowników na temat tych produktów, więc byłbym wdzięczny za Wasze doświadczenia. Miałem GTPC-TS u siebie ...świetnie wykonany drut ale dosyć sztywny szczególnie przy długości 1m. Czy wnosił cokolwiek do brzmienia ??? Ja tego nie odnotowałem ale też metodologia podmieniania kabla zasilającego i ponownego odtworzenia materiału muzycznego jest dla mnie mało wiarygodna dlatego też ciężko mi stwierdzić czy jest różnica czy też nie ...no chyba że byłaby wręcz spektakularna. Ostatecznie został u mnie inny drut ale GTPC-TS to naprawdę solidny kawał drutu 😁 1 Odpisz, cytując
MilesDavis Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, MacieQ napisał: Miałem GTPC-TS u siebie ...świetnie wykonany drut ale dosyć sztywny szczególnie przy długości 1m. Czy wnosił cokolwiek do brzmienia ??? Ja tego nie odnotowałem ale też metodologia podmieniania kabla zasilającego i ponownego odtworzenia materiału muzycznego jest dla mnie mało wiarygodna dlatego też ciężko mi stwierdzić czy jest różnica czy też nie ...no chyba że byłaby wręcz spektakularna. Ostatecznie został u mnie inny drut ale GTPC-TS to naprawdę solidny kawał drutu 😁 Bardzo dziękuję za merytoryczną odpowiedź do pytania. Mam dość sporo miejsca na ich ułożenie więc nie będzie problemu z ich powiedzmy sztywności. Jeśli są porządnie wykonane to mi wystarczy. To jeszcze tylko dopytam kolr jest typowo pomarańczowy czy wpadający w czerwień. Bo patrząc na zdjęcia w sklepie bardziej czerwony. A gdzieś znalazłem filmik z AVS był bardziej pomarańczowy. To tylko szczegół ale zapytam? Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MilesDavis napisał: Bardzo dziękuję za merytoryczną odpowiedź do pytania. Mam dość sporo miejsca na ich ułożenie więc nie będzie problemu z ich powiedzmy sztywności. Jeśli są porządnie wykonane to mi wystarczy. To jeszcze tylko dopytam kolr jest typowo pomarańczowy czy wpadający w czerwień. Bo patrząc na zdjęcia w sklepie bardziej czerwony. A gdzieś znalazłem filmik z AVS był bardziej pomarańczowy. To tylko szczegół ale zapytam? Jest typowa żywa pomarańcz 💪👍 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu Jeśli szukasz pomarańczowego kaba to Ricable Dedalus. Dodatkowa zaleta to bardzo miekki kabel mimo swej grubości Odpisz, cytując
Recommended Posts