pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, DiBatonio napisał: Daj spokój z tym wygrzewaniem. Nie widzisz co się tu dzieje, zaraz @BlaBla się dowie, że ma niewidzialnego przyjaciela. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Jaki Ty masz sprzęt, bo nie wiem czy jest sens stawiania mojego w ewentualnym zakładzie o rozpoznawanie brzmienia kabli i bezpieczników sieciowych 😝 Yamaha NP-S303 QED Reference Digital Audio Arcam rDAC Rothwell Attenuator -15dB QED Reference Audio Yamaha A-S1100 QED Signature Revelation Airloc Banana Plug (bi-wiring) Tannoy Kensington GR Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Do Logitecha bezpiecznika nie wsadzisz, nie musisz sie martwić 😁😁😁 Czuję cały czas podskakiwanie w moją stronę, dobrze sie bawisz ? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 55 minut temu, DiBatonio napisał: Czuję cały czas podskakiwanie w moją stronę No wiesz co. A tak z ciekawości, to na czym słuchasz? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Na sprzęcie audio. Poproś grzecznie administrację, żeby coś zrobiła, aby użytkownicy mogli zobaczyć w naszych profilach co jest w zakładce "o mnie" to zobaczysz wszystko co składa się na mój system audio. Od gniazdka w ścianie po głośniki i akustykę. Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Recommended Posts